به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، ناصر امیرزاده ظهر چهارشنبه در دومین رویداد ملی کار آفرینی با رویکرد کار آفرینی گردشگری اظهار داشت: امروزه نهادهای علمی با دستگاههای اجرایی فاصله دارند و باید برای پیشرفت در این موضوع فاصلهها را کاهش دهیم.
وی افزود: دستگاههای متولی و قوانین بسیاری در شروع یک کسب و کار تاثیرگذار هستند که باید این راه را تسهیل کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با بیان اینکه اجرای یک پروژه کسب و کار بیش از هزینه بالا نیازمند ایدههای خلاقانه است، تصریح کرد: فعالین کسب و کار گردشگری باید بتوانند با بودجه کم و ایده خوب کسب و کار را در این راستا افزایش دهند.
امیرزاده عنوان کرد: ظرفیتهای عظیمی در استان بوشهر در این راستا وجود دارد اما تا کنون کارهای زیادی در این زمینه در استان بوشهر انجام نشده است.
وی گفت: لنجهای صفاری چوبی فاقد کارایی در بوشهر وجود دارد که میتواند به کاربری گردشگری تبدیل شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر بیان کرد: از دیگر ظرفیتهای استان بوشهر در زمینه کسب و کار گردشگری میتوان به موزههای کوچک دریایی، آیینها، فرهنگهای دریایی و همچنین غذاهای دریایی اشاره کرد.
امیرزاده با تاکید بر اینکه در زمینه کسب کار به دنبال تفاوتها باشید، افزود: برای راهاندازی یک کسب و کار باید ظرفیتهای خاص استان بوشهر که در دیگر استانها نیست شناسایی و معرفی شود.
سعید جامعی دبیر اجرایی دومین رویداد ملی کار آفرینی با رویکرد کار آفرینی گردشگری نیز اظهار داشت: امروز بحث کار آفرینی بحث روز دنیا است و تلاش ما این است که دانشجویان بعد از فارق التحصیلی وارد بازار کار و محیط کسب و کار شوند.
وی تصریح کرد: این رویداد در راستای آموزش دانشآموزان و دانشجویان برای ورود به محیط کسب و کار داده می شود. از جمله برنامه این رویداد کارگاه ایده پردازی، ایده پروری و تبدیل آب به کسب و کار موفق است.