به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هر ساله ایرانیان در بلندترین شب سال رسم بر این دارند تا دورهم جمع شوند و شب نشینی داشته باشند و سفره های خود را با مواد خوراکی خاصی از جمله انار، هندوانه، آجیل و خشکبار و سبزی پلو و ماهی مزین کنند.
برای شام شب یلدا معمولا غذاهایی مثل انار پلو، سبزی پلو با ماهی و زرشک پلو و … پخته می شود تا جشن و دورهمی شب یلدا کامل تر شود.
به مناسبت شب یلدا طرز تهیه انار پلو را آماده کرده ایم.
برنج 2 لیوان
دانه انار 1 لیوان
سینه مرغ 2 عدد
گشنیز خرد شده 1 لیوان
پیاز 2 عدد
خلال پسته نصف لیوان
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
نمک مقدار لازم
سینه های مرغ را به همراه 1 عدد پیاز، کمی زردچوبه، نمک و دو لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس کنید. برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود. سپس آبکشی نمایید (زمانی باید برنج را آبکش کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید، اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد).
در یک قابلمه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گشنیز را اضافه کنید. خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید و مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید.
انتهای پیام/