نصیبی دندانپزشک و متخصص ارتودنسی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: دندان در جذب و هضم و همچنین جویدن مواد غذایی بسیار مؤثر است به طوری که اگر این عضو دچار مشکل شود هضم غذا با مشکلات مختلفی روبرو میشود.
وی بیان کرد: دندان در دستگاه گوارش به عنوان اولین عضو محسوب میشود و اگر دندان فردی خراب باشد کار جویدن مواد غذایی و به طبع هضم و جذب غذا با مشکل روبرو شده و معده کارآیی خود را از دست میدهد.
نصیبی با بیان اینکه افرادی که دندانهای خرابی دارند به خوبی مواد غذایی در معدهشان آماده هضم و جذب نمیشوند، افزود: افرادی که دارای دندانهای خراب بوده به ناچار در طولانی مدت به غذاهای نرم و فاقد فیبر روی میآورند و همین مسئله باعث بر هم خوردن متابولیسم بدن و حتی مواد غذایی و آنزیمهای مورد نیاز معده و دستگاه گوارش است و در نتیجه کارآیی معده را تضعیف میکند.
وی با بیان اینکه عفونت ناشی از دندانهای خراب باعث ایجاد عفونت در سیستم گوارش و گردش خون میشود، تأکید کرد: باکتریهای دندانهای خراب از طریق جویدن مواد غذایی وارد سیستم گردش خون و یا معده شده و همین مسئله باعث ایجاد معده درد و بروز بیماریهای مختلف در سیستم گوارش میشود.
نصیبی یادآور شد: دندانهای خراب به دلیل درد شدید جویدن غذا را به طور ناقص انجام داده و همین امر کار معده را در هضم غذا 2 برابر میکند و باعث ایجاد مشکل در سیستم گوارش میشود.
انتهای پیام/
باید زیر پوشش بیمه قرار بگیره
بگن سرطان و هزار بیماری دیگم ایجاد میکنه با همون دندان خراب سر میکنیم