به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ سام مردانی گفت: از ابتدای امسال حدود ۱۹ هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۳۰ درصدی را نشان میدهد.
وی افزود: میزان گوشت سفید تولید شده در چهارمحال و بختیاری علاوه بر تأمین نیاز مردم استان، به استانهای همجوار نیز ارسال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در حال حاضر ۲۱۰ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه در هر دوره و ۶ واحد مرغ تخم گذار با ظرفیت ۲۱۲ هزار قطعه در این استان فعالیت دارد.
مردانی ادامه داد: سرانه مصرف گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری برای هر فرد سالانه ۲۵ کیلوگرم و سرانه مصرف تخم مرغ ۸ کیلوگرم است.
وی گفت: در این استان همچنین ۲ واحد مرغ مادر گوشتی، یک واحد بوقلمون گوشتی، یک واحد بلدرچین گوشتی، ۲ واحد پرورش شترمرغ و یک واحد پرورش کبک فعال میباشد.
انتهای پیام/ف