به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاوری چهارمحال و بختیاری از جوجه ریزی یک میلیون و 300 هزار قطعه ای در واحدهای مرغداری گوشتی استان برای تأمین نیاز عید نوروز خبر داد.
سام مردانی گفت: از این میزان 2 هزار و 200 تن گوشت سفید تولید و روزهای پایانی سال وارد بازار مصرف می شود.
وی افزود: با برنامه ریزی های انجام شده نیاز بازار استان به گوشت مرغ تا پایان تعطیلات نوروز تأمین می شود.
مردانی اضافه کرد: مصرف روزانه گوشت سفید در چهارمحال و بختیاری 70 تن است که مازاد تولید به استان های همجوار ارسال می شود.
انتهای پیام/ف