به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،احسان الله ریگی بخشدار لادیز شهرستان میرجاوه اظهار کرد:دو مدرسه خیر ساز به همت خیرین مدرسه ساز در بخش لادیز روستاهای در گیابان و چاه گوریک بخش لادیز به بهره برداری رسید.
وی کسانی که کارهای خیری مانند مدرسه درست کردن در جامعه انجام میدهند الگویی برای دانشآموزان دانست و افزود: خیرین با ساخت مدرسه باعث توسعه دانش، علم و تربیت اسلامی در سطح جامعه میشوند و باید تلاش کنیم تا دانش آموزان جز درس خواندن، دغدغهای دیگر مانند کمبود کلاس در محیط آموزشی نداشته باشند.
میری رییس آموزش و پرورش میرجاوه نیز با اشاره به کمبود فضای آموزشی دراین شهرستان بیان کرد: تاکنون چندین مدرسه و کلاس درس در روستاهای محروم و دورافتاده میرجاوه توسط خیرین و قرارگاه شهید میرحسینی ساخته شده است تا دانش آموزان بتوانند بدون دغدغه و پیمودن مسیر طولانی به ادامه تحصیل بپردازند.
محمدعلی میری با اشاره به نیاز شهرستان به ساخت مدرسه، خاطرنشان کرد: هرگونه کمکهای نقدی و غیر نقدی مردمی و خیرین مدرسه ساز نقش بسزایی درفضا سازی و رفع کمبود فضای آموزشی دارد و در حال حاضر اکثر فضاهای اموزشی به کمک خیرین در حال ساخت است و کمکهای مردمی و خیرین دریافت و در حال حاضر روند ساخت کلاسها در این شهرستان ادامه دارد.
سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومترمربع و بیش از دو میلیون و ۷۷۵ هزار نفر جمعیت از پهناورترین استان کشور محسوب میشود و به گفته مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان، این استان با توجه به نرخ ۱۴ برابری تعداد موالید و جذب بازماندگان از تحصیل همچنان به پنج هزار کلاس درس جدید نیاز دارد و از مجموع ۱۸ هزار و ۹۵۴ کلاس درس در سیستان و بلوچستان، ۱۰ هزار و ۵۲۸ کلاس درس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی است.
انتهای پیام/ع