مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان از تلاش برای ارتقای شاخص‌های امنیت غذایی در شهر‌های ناامن غذایی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  محمدصادق کریمی کیا، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان از انتخاب شهرستان کارون به عنوان شهر پایلوت مقابله با مشکلات نا امنی غذایی در این استان خبر داد.

وی بیان داشت: با توجه به شرایطی که خوزستان در خصوص مواد غذایی دارد و جزو 7  استان ناامن مطرح شده، وزارت بهداشت این استان را به عنوان یکی از استان های شروع کننده فعالیت های اجرایی در این زمینه اتنخاب کرد.

کریمی کیا افزود: شروع این طرح در شهرستان کارون بود و بعد از کارهای مطالعاتی، اعتبارات اخذ شده ملی را به این شهرستان تزریق کردیم؛ البته اعتبارات کشوری محدود بود ولی ما دو برابر آن را در اختیار کارون قرار دادیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان تصریح کرد: برای ارتقای شاخص های امنیت غذایی در استان خوزستان انشاالله در سال های آینده اجرای طرح را به شهرهای ناامن غذایی دیگر استان تسری می دهیم.

انتهای پیام/م

انتخاب کارون به عنوان پایلوت مقابله با نا امنی غذایی در خوزستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.