رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اقدامات انجام شده در زلزله هجدک را تشریح کردوگفت: نیروهای بهداشتی تا اطلاع ثانوی در منطقه حادثه حضور دارند.

حضور تیم های بهداشتی در مناطق زلزله زدهبه گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان   بنا به اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ؛ حمیدرضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در تشریح امداد رسانی به حادثه دیدگان زلزله کرمان گفت: در پی وقوع زلزله 6,1 دهم ریشتری منطقه هجدک از توابع بخش کوهساران در شهرستان راور، تعداد 8 تیم بررسی اولیه از اورژانس پیش بیمارستانی و 4 تیم بررسی اولیه از حوزه بهداشت این دانشگاه به مناطق زلزله زده اعزام شد.

وی در ادامه گفت: همزمان مرکز مدیریت عملیات بحران این دانشگاه تشکیل و ضمن اعلام آماده باش به تمامی بیمارستانهای کرمان و راور، تیم های DMAT دانشگاه علوم پزشکی کرمان و DMAT شبکه بهداشت و درمان راور فراخوان شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: برنامه های فراظرفیت در دو بیمارستان اصلی و تعیین شده (افضلی پور، شهید باهنر و علی بن ابیطالب (ع) راور) اجرا و ضمن فعال سازی کامل HICS این بیمارستانها، تعداد 155 تخت برای پذیرش مصدومان احتمالی آماده شد.

رشیدی نژاد در ادامه گفت: تیم های بهداشت محیط و مبارزه با بیماریهای شهرستان راور نیز به منظور ارزیابی آسیب های وارده به شبکه های آبرسانی و پیش بینی و کنترل تبعات بهداشتی و احتمالی ناشی از زلزله به مناطق اعزام شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین به اعزام تعداد 12 دستگاه آمبولانس اورژانس 115، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، بالگرد اورژانس 115، تیم ارتباطات رادیویی اورژانس و 4 واحد درمان پیشرفته (AMP) آماده به منطقه زلزله دیده اشاره کرد و گفت: 51 مصدوم که عمدتا از شهروندان شهر کرمان بوده که به دلیل ترس و فرار ناشی از زلزله دچار آسیب های جزیی شدند، توسط اورژانس به بیمارستان شهید باهنر کرمان منتقل شدند.

وی با اشاره به اعزام تیم های پشتیبانی و لجستیک حوادث غیرمترقبه (شامل پرسنل خدمات و تاسیسات، خودروهای سبک و سنگین و تجهیزات برپایی آمادگاهها گفت: با توجه به اینکه 4 روستای اصلی واقع در بخش کوهساران راور (گزک، گورک، هنک و هفتاد میش ) دچار آسیب به منازل و اماکن و قطع برق در این مناطق شده بودند، تمرکز واحدهای بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این محدوده صورت گرفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه افزود: درحال حاضر مقرر شد آمادگی تمامی واحدهای عملیاتی و ستادی حوزه بهداشت و درمان تا اطلاع ثانوی حفظ شود.

رشیدی نژاد در پایان فعال سازی و حضور به موقع اعضاء EOC دانشگاه علوم پزشکی کرمان، کشف و بررسی فوری مناطق تحت تأثیر حادثه، فراخوانی فوری تیم های واکنش سریع و حضور به موقع تیمها، فعال سازی فوری HICS بیمارستانها، سرعت عمل مناسب بیمارستانهای شهید باهنر، افضلی پور و علی ابن ابیطالب در اجرای برنامه های فراظرفیت و آماده سازی تعداد 155 تخت برای پذیرش مصدومان احتمالی، پذیرش و درمان مناسب و فوری تعداد 51 مصدوم ناشی از فرار و ترس از زلزله در بیمارستانها، آمادگی مطلوب تعداد 14 تیم پشتیبان اورژانس 115 و اتوبوس آمبولانس و تیم ارتباطات را به عنوان نقاط قوت و مثبت در امر امداد رسانی زلزله زدگان ذکر کرد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمان جز یکی از بخش های اصلی امدادی در زلزله روز گذشته بود

انتهای پیام/ح

ادامه آماده باش نیروهای بهداشتی ودرمانی در مناطق زلزله زده

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.