غیبی محقق خاک و آب وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه دوره آموزشی تغذیه باغات و مزارع در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ گفت:درباره جلوگیری از سرمازدگی انار گفت: اگر کشاورزان ساوهای از روشهای جلوگیری از سرمازدگی اطلاع داشتند و این کارسال گذشته انجام میشد درختان انار ساوه دچار سرمازدگی نمیشدند.
غیبی افزود: میتوان از آنتی فریزهایی که مورد تایید وزارت جهاد کشاورزی است استفاده کرد تا شیره سلولی غلیظتر شود و در نقطههای پایینتر یخ ببند.
وی با بیان اینکه در دنیا از این روش استفاده میشود، اضافه کرد: این روش مبارزه با سرمازدگی هزینه زیادی ندارد و هر کشاورز با ۲۰۰ هزار تومان میتواند باغ خود را نجات دهد واگر در سال گذشته این کار انجام میشد درختان انار ساوه دچار سرمازدگی نمیشد.
محقق خاک و آب وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه باید به کشاورزان اطلاع رسانی کامل انجام شود، ادامه داد: آگاهی نداشتن کشاورزان باعث آسیب به کشاورزان و جامعه کشاورزی میشود.
وی هدف دوره آموزشی تغذیه باغات و مزارع را آشنایی کشاورزان با شیوههای نوین کود دهی عنوان کرد و گفت:: همچنین در این دوره روشهای مقابله با تنشهای محیطی سرما و گرما از راه تغذیه هم آموزش داده شد.
شریفی رییس جهاد کشاورزی ساوه هم با اشاره به برگزاری دوره آموزشی تغذیه باغات و مزارع برای کشاورزان و باغداران ساوه گفت: در این دوره ۱۰۰ کشاورزی که پیشرو هستند و متوسط عملکردشان از بقیه کشاورزها بیشتر باشند حضور دارند و در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه اعطا میشود.
انتهای پیام / ج