معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان از تلاش برای برداشته شدن فشار دستگاه های نظارتی برای واگذاری اماکن تخصصی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، دکتر محمد رضا داورزنی در جلسه ستاد بازی های آسیایی و پاراآسیایی جاکارتا اندونزی ۲۰۱۸ که در کرمان برگزار شد، افزود: با برداشته شدن فشار دستگاه های نظارتی برای واگذاری اماکن تخصصی، هیئت ها بهتر می توانند از منابع استفاده کنند چرا که آنها هم  احتیاج به ابزاری دارند تا برخی از مشکلاتشان مرتفع شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به ستاد بازی های آسیایی و پاراآسیایی جاکارتا اندونزی ۲۰۱۸ اشاره کرد و گفت: در قالب این ستاد می توان از جهات مختلف از ورزشکاران و قهرمانان ورزشی حمایت کرد.

دکتر داورزنی افزود: یک مورد از این حمایت ها مربوط به ورزشکارانیست که در سطح استان، زمینه ی راهیابی آنها به تیم ملی فراهم هست، که قطعاً اینها باید انتخاب شوند و برای آماده شدن بیشتر در اردوهای آماده سازی حضور یابند.

وی تصریح کرد: مورد دوم حمایت، مربوط به ورزشکارانیست که به اردوی تیم ملی دعوت شده اند و اکنون در اردو حضور دارند، در این مورد باید توجه داشت که علاوه بر حمایت از ورزشکار در زمان اردو، حتی در خارج از اردو نیز وی و خانواده اش دیده شوند، حتی زمانی که ورزشکار در اردو حضور دارد این قوت قلب را داشته باشد که در غیاب وی، مسئولان به فکر حمایت روحی و مالی خانواده اش هستند و با انگیزه ی بیشتری به تمرین یا مسابقه ادامه دهد.

دکتر داورزنی یادآور شد: از سوی دیگر از آنجایی که اکثر قهرمانان از خانواده های سطح متوسط جامعه هستند، لذا نیاز به حمایت ویژه دارند.

وی با اشاره به اینکه گاهی قهرمان پول بلیط یا کفش و لباس خودش رو هم ندارد و گاهی هم نیازمند حمایت روحی و روانیست، بیان داشت: وقتی این ورزشکار بداند از سوی مسئولان استان حمایت می شود، دلگرمی پیدا می کند و این سبب ایجاد انگیزه و آماده سازی روحی برای وی می شود ولی در مقابل وقتی به حال خودش رها می شود، احساس می کند تنهاست و مسئولان تنها هنگام افتخارآفرینی وی را می بینند و این سبب بی انگیزه گی او می شود.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان گفت: بیش از مادیات، پول و تجهیزات که باید اتفاق بیفتد، در بحث روحی و روانی هم باید به ورزشکاران کمک کرد.

داورزنی، یکی از جدی ترین مسائلی که در بحث تیم های ملی چه در بخش دختران و چه پسران به آن توجه شده است را بحث روانشناسی دانست و افزود: سرمایه گذاری برای ورزشکاران تنها تغذیه ی مناسب، تمرین کافی و غیره نیست بلکه ورزشکار احتیاج به تخلیه ی روحی و روانی دارد.

وی با تأکید بر لزوم توجه به نیازهای تک تک ورزشکاران و قهرمان تصریح کرد: اگر گاهی مشکل مالی و اعتبارات وجود دارد، این مشکل را می توان حل کرد که برای این کار می توان همه ی بخش ها را از وزارت ورزش گرفته تا مسئولان محلی، بخش خصوصی، اسپانسر، و فدراسیون بسیج کرد.

داورزنی، بودجه ۷۰۰ میلیارد تومانی دولت را مُسکن خوبی برای کمک به رفع مشکلات هیأت های استانی عنوان و ابراز امیدواری کرد: این کمک ها استمرار داشته باشند.

وی قهرمانان و ورزشکاران را سرمایه های ملی این سرزمین عنوان کرد و یادآور شد: همیشه نمی توان از دولت انتظار کمک مالی داشت، گاهی می توان این کمک ها را از طریق شورای شهر، بانک ها، مسئولان محلی و غیره تأمین کرد.

انتهای پیام/ب

تلاش برای برداشته شدن فشار دستگاه های نظارتی برای واگذاری اماکن تخصصی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.