کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز گفت: سرطانزایی شیرین کننده‌های مصنوعی هنوز اثبات نشده است با این وجود مصرف مداوم و بیش از حد این مواد توصیه نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ سمیرا داوودی کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز اضافه کرد: نتایج تحقیقات نشان میدهد، مصرف مواد غذایی صنعتی حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی مانند ساخارین موجب تحریک اشتهای افراد می‌شود.

داوودی، پرخوری، افزایش وزن، قند خون، مشکلات معده و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی را از جمله عوارض مصرف مداوم شیرین کننده‌های مصنوعی بیان کرد.

وی افزود: استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی مانند ساخارین در مواد غذایی بلا مانع است.

داوودی گفت: شیرین کننده‌های مصنوعی در بیشتر موادغذایی مانند آدامس‌ها و نوشابه‌های رژیمی وجود دارد.

به گفته کارشناس نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز، بر اساس ضوابط برچسب گذاری فرآورده‌ای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، شرکت‌های تولید کننده در صورت استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی، ملزم به ذکر نام ماده بر روی برچسب محصول هستند.

انتهای پیام/

 

استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی  بلا مانع است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار