به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران ، از
قزوين ؛ کارشناس
مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت : به
منظور حفظ سلامت شهروندان ، کارشناسان این واحد در سطح استان از اماکن حساس از جمله قنادی ها، مراکز عرضه زولبیا و بامیه، انواع شیرینی
های سنتی مخصوص این ماه و همچنین مراکز پخت آش،بازرسی می کنند.
شیرین
نادری ، برقراری بازرسی های مستمر شبانگاهی وهمچنین نمونه برداری از مواد
غذایی در اماکن عرضه را از جمله اقدام های این مرکز در ماه مبارک رمضان
اعلام کرد.
وی ادامه داد: برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی در
مساجد و تکایا، کنترل استخرهای شنا در ساعت های پس از افطار، کنترل آب های
آشامیدنی، بازرسی از رستوران ها، سفره خانه های سنتی، قهوه خانه ها و
چایخانه ها در ساعت های بعد از اذان از جمله فعالیت های بازرسان بهداشت
محیط خواهد بود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم
پزشکی قزوین گفت: شهروندان می توانند از طریق تماس تلفنی با سامانه 190 و
1490 درهمه ساعت های شبانه روز، متولیان امر سلامت را در انجام بهتر بازرسی
های بهداشتی یاری کنند.
انتهای پیام/