به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، احمد صادقی مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با اشاره به نقش مدیریت صحیح مصرف کود شیمیایی و سم در تولید غذای سالم و کاهش آلودگی های زیست محیطی، گفت: هدف از این پایش جلوگیری از تولید و توزیع سموم ثبت نشده و تاریخ گذشته بوده است.
وی با بیان اینکه در این شهرستان ۲۷ فروشگاه عرضه سموم نباتی بخش تعاونی و خصوصی وجود دارد، افزود: در این بازدید کارشناسان ۱۴ واحد فروش و عرضه سموم و آفت کشها را مورد پایش قرار دادند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: هرگونه تغییر در بسته بندی و دخل و تصرف در محتوا و برچسب سموم ممنوع بوده و درج تاریخ تولید و انقضا بر روی بسته بندی ضروری است.
صادقی افزود: در این پایش وضعیت حضور مسئول فنی در فروشگاه، ثبت اطلاعات کامل فروش سموم، فروش سموم بدون نسخه گیاه پزشکی، خرید سموم از شرکتهای پخش مجاز، عدم وجود سموم تاریخ منقضی در فروشگاه، ثبت اطلاعات در سیستم مانیتورینگ سموم، عرضه و میزان و انواع فروش سموم و آفت کش ها، بررسی وضعیت محیطی و نحوه مدیریت سموم فاسد سنواتی مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به ارتقاء آگاهی تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در بهینه سازی مصرف سموم نباتی گفت: امسال برای تولید محصول سالم در شالیزارهای این شهرستان دو هزار و ۸۰۰ هکتار مبارزه بیولوژیک با آفت کرم ساقه خوار انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد افزود: فروش سموم تاریخ گذشته ممنوع بوده و توزیع کنندگان موظف هستند از توزیع آن خودداری کنند و در صورت مشاهده برخورد قانونی خواهد شد.
انتهای پیام/ م