به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند افرادی که سریع غذا میخوردند پنج مرتبه بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به بیماری هایی همچون چاقی به ویژه در ناحیه شکم، قند خون بالا، فشارخون و کلسترول بالا قرار دارند.
براساس این پژوهش که توسط دانشمندان ژاپنی دانشگاه هیروشیما (Hiroshima) بر روی ۱۰۰۰ مرد میانسال اهل آن کشور انجام شده است، آرام خوردن غذا سبب سلامت دستگاه گوارش، جلوگیری از بروز خفگی و ابتلا به بسیاری از بیماریها میشود.
افرادی که به سرعت غذا میخورند پنج برابر بیشتر از دیگران به سندرم متابولیک مبتلا میشوند.
کارشناسان آمریکایی نیز در یک پژوهش همسو دریافتند، سریع خوردن غذا سبب تمایل به خوردن بیشتر مواد غذایی و بروز چاقی و برعکس آرام خوردن غذا سبب احساس سیری زودرس و تناسب اندام میشود.
سریع خوردن غذا براساس پژوهشها سبب افزایش نوسان گلوکز قند خون و در نهایت مقاومت به انسولین و ابتلا به بیماری دیابت میشود.
کارشناسان برای حفظ سلامت بدن به ویژه دستگاه گوارش و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریها در زمان غذاخوردن توصیه میکنند افراد تلویزیون را حتماً خاموش کنند، در جمع اعضای خانواده غذا بخورند، در بشقاب کوچک و با دست مخالفی که مینویسند غذا بخورند، به جای فست فود و غذاهای فرآوری شده، خوراکهای گیاهی و دریایی میل کنند.
به همراه غذا نوشیدنیهای سرد ننوشند و پس از صرف غذا تا یک ساعت از نوشیدن چای خودداری کنند؛ انجام این اقدامات سبب سلامت دستگاه گوارش افراد میشود.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/