سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر از تولید و عرضه هشت هزار و ۴۳۰ تن گوشت سفید آماده طبخ در هفت ماه اول امسال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان  از ساری ، علی شعبانی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قا‌ئم‌شهر گفت: ۴ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۵۲۰ قطعه جوجه هفت ماه امسال در سالن‌های مرغداری شهرستان قائم شهر جوجه ریزی شد.

وی افزود: از این تعداد جوجه ریزی در ۲۲۷ واحد مرغداری این شهرستان، هشت هزار و ۴۳۰ تن گوشت سفید به ارزش ۴۵۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر به پرورش دهندگان جوجه گوشتی توصیه کرد برای درخواست جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری خود، در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) نام نویسی کنند.

علی شعبانی افزود: شهرستان قائم شهر دارای ۱۷۲ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی ۳ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۱۶۰ قطعه درهر دوره با تولید ۲۸ هزار و ۳۲۹ تن گوشت سفید آماده طبخ در سال را دارد.

انتهای پیام/آ

افزایش تولید گوشت سفید در قائم شهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.