به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، احمد صادقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: مرغداران این شهرستان ۶ ماهه نخست امسال ۲ میلیون و ۴۳ هزار و ۵۰۰ قطعه جوجه ریزی کردند که از این طریق ۴ هزار و ۸۷ تن گوشت سفید با ارزش اقتصادی ۲۶ میلیارد و ۶۵۶ میلیون تومان تولید و روانه بازار شد.
وی از جوجه ریزی ۲ میلیون قطعهای و تولید ۴ هزار تن گوشت سفید ۶ ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد، گفت: در حال حاضر با افزایش جمعیت و احتیاج روزافزون به مواد غذایی و مواد پروتئینی، احساس میشود تأمین نیازهای غذایی در درجه اول اهمیت در جوامع بشری قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اهمیت پرورش طیور در اشتغالزایی، افزود: برگشت سریع سرمایه، سهولت تغذیه طیور، سرعت رشد، قابلیت هضم و جذب آسان برای انسان و راندمان بالاتر نسبت به گوشت گاو و گوسفند از دیگر مزایای پرورش طیور است.
صادقی افزود: در حال حاضر ۶۲ واحد مرغداری در این شهرستان فعالیت میکنند.
انتهای پیام/آ