به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ رحمن قلاوند، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران گفت: در حال حاضر ۱۸ مرکز ثابت و پایگاه اصلی اموزش فنی و حرفهای در این استان وجود دارد.
وی در ادامه گفت: تعهد برنامههای آموزش فنی و حرفهای لرستان ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت بوده است که تا پایان مهرماه سال جاری یک میلیون و ۲۶۶ هزار نفر ساعت دوره آموزشی در این استان برگزار شده است.
قلاوند افزود: با هماهنگی خانه مطبوعات دورههای آموزشی کیفیت بخشی خبرنگاری در این استان برگزار خواهد شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان گفت: در راستای آموزش عشایر کوچ رو و ساکنان حاشیه شهرها، پادگانها و حتی افرادی که به دلایلی درندامتگاهها به سرمی برند و افرادی که دچار آسیبهای اجتماعی شدند در سند آموزشی استان برنامه آموزشی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان سند مهارت استان در اواخر سال ۹۵ به تصویب رسیده است گفت: در طرح توانمند سازی روستائیان و عشایر، مناطق محروم ومرزی جهت توزیع عدالت اجتماعی حدود ۱۱ هزار و ۷۸۰ نفر ساعت برنامه آموزشی اجرا کرده است.
قلاوند افزود: با وجود عدم تناسب آموزشها با نیازهای جامعه، مجموعههای آموزشی متناسب با نیاز جامعه برنامه ریزی ندارند و شوق کاذبی نسبت به برخی رشتههای تحصیلی ایجاد شده است.
به گفته وی افراد تحت آموزش باید نیازهای جامعه را برطرف کنند و مانع از فاجعه آموزشی در کشور شد.
وی بر انقلاب در ساختار آموزشی تاکید کرد و گفت: از طرفی اعتبار مورد نیاز جهت تهیه و تجهیز کارگاههای آموزشی در فنی و حرفهای تاثیرگذار است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان همچنین گفت: یکی از الزامات اقتصاد مقاومتی توانمند سازی نیروی داخلی کشور است و باید مرد توجه قرار گیرد.
قلاوند افزود: در راستای اجرای طرح کارورزی فارغ التحصلان دانشگاهی در این استان ۴۶۶ واحد پذیرنده کارآموز در سامانه ثبت نام کرده است.
وی ادامه داد: تاکنون ۲۰ هزار و هفت نفر در سامانه طرح کارورزی استان ثبت نام کرده است.
به گفته قلاوند تعداد کارورزان ثبت نام شده دارای شرایط کارورزی هفت هزار و ۳۲۲ نفر است.
انتهای پیام/د