به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمدهادی ایمانیه رئیس سابق علوم پزشکی شیراز در آیین تکریم سالهای خدمت خود با اشاره به پیگیری چهار هدف عمده در طی این سالها، از مدیریت اسلامی به عنوان نخستین مورد یاد کرد و گفت: کوشیدم این امر بر اساس شعارهای انقلاب اسلامی و آموزههای دین در عمل با پاکدستی، دقت، پرتلاشی، مهربانی و دلسوزی با مردم و محرومان و پرهیز از تبعیض ثابت شود و از اطرافیان و وابستگان خود نیز خواستم تا خود را وقف نیازمندان کنند.
وی افزود: همچنین تربیت نسل جوان دومین هدف من بود تا به نحوی باشد که پزشکان و مدیران و پیراپزشکان با اخلاق، متدین و پاکدامنی برای آینده باشند.
ایمانیه رفع نیازهای سلامت به ویژه در مناطق محروم را دیگر هدف خود در طی این سالها بیان کرد و ادامه داد: روسای پیشین دانشگاه، خدمات بسیاری داشته و کارها را پیش برده بودند، اما باز هم برای خدمت به مردم کار فراوان بود و معتقدم که امروز دکتر بهادر، در این موقعیت مالی با ایثار این مسئولیت را پذیرفته است.
وی بیان کرد: دفاع از حیثیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز چهارمین هدف بزرگ من در سالهای گذشته بود و کوشیدم به نحوی غیرتمندانه از آن دفاع کنم، اما قضاوت اینکه تا چه حد موفق به تحقق این اهداف شدهام با دیگران است.
ایمانیه با معرفی بخشی از کارنامه خدمات خود گفت: استان فارس با کمبود بسیار زیاد تخت بیمارستانی مواجه بود و امروز با بهرهبرداری از بیمارستانهای در حال ساخت، به افزایش دو برابری تختهای بیمارستانی میرسیم به ویژه که یکی از بیمارستانهای بزرگ کشور، بیمارستانی به نام مبارک پیامبر گرامی اسلام است که هوشمندترین بیمارستان کشور خواهد بود.
وی اظهار داشت: همچنین در این سالها، ۳۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی پیشرفته برای مجموعه خدمات سلامت استان خریداری شد، چراکه فارس دارای جاذبه پزشکی بالایی در منطقه است و تنها طی دو ماه، ۶ هزار بیمار از مسقط به شیراز مراجعه کردهاند.
رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رایگان شدن پیوند کبد سخن گفت و بیان کرد: آغاز ساخت بزرگترین بیمارستان سرطان کشور و ایجاد شهر سلامت، دو تلاش دیگر برای توسعه خدمات به مردم بود که ساخت آنها با قوت آغاز شده، به ویژه که شهر سلامت با سرمایهگذاری دو میلیارد یورویی کمک فراوانی به اشتغال و جذب بیمار میکند.
وی اجرای برنامه پزشک خانواده شهری را یکی از دشوارترین و پرچالشترین اقدام در این سالها عنوان کرد و تصریح کرد: به نواقص این برنامه اقرار میکنیم، اما رفع آنها از طرف دانشگاه قابل انجام نبود و افرادی که باید همکاری میکردندخود را کنار کشیدند و همچنین با توجه به جای گرفتن فارس در رتبه نخست مرگ و میر ناشی از سوانح ترافیکی در کشور، ستاد کاهش سوانح ترافیکی به ابتکار دانشگاه تشکیل شد.
ایمانیه به عرصه پژوهش دانشگاه اشاره کرد که روشنترین نمود آن در زمینه سختافزاری، ایجاد برج پژوهشی به نام محمد رسول الله (ص) بوده است و گفت: همچنین انتخاب به عنوان یکی از سه دانشگاه علوم پزشکی کشور در زمینه پزشکی بازساختی، ایجاد ۶ مرکز رشد و ۸۲ شرکت دانشبنیان، دیگر دستاوردهای این عرصه از فعالیتهای دانشگاه بوده است.
انتهای پیام/ر