رئیس اداره بهداشت وسلامت آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: لیست مواد غذایی قابل عرضه در بوفه مدارس استان اعلام شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  رئیس اداره بهداشت وسلامت آموزش وپرورش استان گفت:با هدف ارتقاء سلامت تغذیه ای دانش آموزان ،فهرست مواد غذایی مجاز وغیرمجاز در بوفه مدارس اعلام وتمامی فروشندگان در مدارس موظف به رعایت آن هستند.

بشیرآرمان افزود:براساس دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم شیر در بسته های استریل،انواع میوه،انواع لقمه در قالب نان، پنیر، گردو،تخم مرغ آب پز،خیار،گوجه فرنگی،انواع بیسکویت،کیک وکلوچه ساده ،خشکبار خرما وانواع مغزها و دانه ها بدون نمک از مواد غذایی قابل عرضه در پایگاه تغذیه سالم است.

وی ادامه داد:مواد غذایی غیرمجاز شامل فراورده غلات حجیم شده وانواع چیپس،انواع یخمک،نوشابه ودوغ های گازدار،آدامس حاوی مواد قندی،سوسیس وکالباس،همبرگر وسالاد اولویه، انواع لواشک، آلو وآلوچه،آب نبات،آب میوه های قندی،فلافل وسمبوسه،انواع اشترودل گوشتی وغیرگوشتی(نوعی ساندویچ و لقمه)،انواع پیراشکی و دونات،بستنی یخی،پاستیل وخیارشور وانواع سس است.

رئیس اداره بهداشت وسلامت آموزش وپرورش استان اضافه کرد: انواع خوارکی بسته بندی شده باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی،علامت استاندارد،نام ونشانی کارخانه،تاریخ تولید وانقضاء باشند.

آرمان گفت:متصدیان بوفه مدارس،کادر آشپزخانه،خدمتگزاران وانبارداران مواد غذایی باید دارای کارت سلامت باشند.

وی با اشاره به اینکه باید فهرست مواد غذایی مجاز وغیرمجاز در معرض دید دانش آموزان باشد گفت:مسئولیت رعایت نکردن این موارد متوجه مدیران است و دانش آموزان در صورت مشاهده تخلف، موارد را به شماره 33222038-074 ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش وپرورش استان اطلاع دهند.

 

انتهای پیام/ش

مواد غذایی قابل عرضه در مدارس استان اعلام شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.