به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباسسید رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت محصول خیار دراستان 4هزارو500هکتاراست وپیش بینی می شود از این سطح بیش از 135هزار تن محصول برداشت شود.
وی افزود : به دلیل بهره گیری از بذور مقام، کنترل آفات ،مبارزه با بیماری ها و مدیریت مزرعه تولید امسال نسبت به سال قبل 5درصد افزایش دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه برای صادرات این محصول از خیار گلخانه ای استفاده می شود گفت: محصولات تولید شده فضای باز در بازارهای استان و کشور عرضه می شود.
امیری زاده افزود : خیار تولیدی هرمزگان به استان های تهران ، اصفهان ، تبریز و خراسان ارسال می شود.
وی گفت : پی اس ، آپولو و سوپر استار از مهم ترین ارقام کشت شده هستند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : هرمزگان در تولید محصول خیار در کشور رتبه دوم را دارد.
فصل کشت خیار از اول شهریور ماه آغاز می شود تا پایان شهریور ادامه داد .
فصل برداشت خیار از نیمه دوم آبان شروع می شودو اواسط اردیبهشت به پایان می رسد.
انتهای پیام/ف