به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت:در این طرح بیش از 20 هزار هکتار از زمین های زیر کشت محصولات استراتژیک هرمزگان به ویژه گندم و کلزا در اولویت قرار دارد .
وی افزود: کشت های نشایی و آبیاری زیر فشار از مهمترین برنامه های اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف در هرمزگان است.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان هدف از اجرای این طرح را تنوع کشت، استفاده بهینه از منابع آبی و دستیابی به بازار فروش محصولات اعلام کرد.
رضا امیری زاده افزود:بر اساس این طرح کارشناسان جهادکشاورزی استان با بررسی و اندازه گیری مقدار آب ، شوری آب ، وسعت زمین زراعی، کیفیت خاک و شرایط اقلیمی هر منطقه الگوی کشت به کشاورزان ارائه می دهند.
وی با اشاره به اینکه 55 هزار هکتار از زمین های زیر کشت محصولات سبزی و صیفی در اولویت دوم اجرای این طرح قرار دارد گفت : گوجه فرنگی ، بادمجان ، فلفل، خیار، کدو و پیاز بیشترین محصولات سبزی و صیفی است که در استان تولید می شود.
در هرمزگان سالانه بیش از یک میلیون و 370 هزار تن محصول در استان تولید می شود.
استان جز چهار استان تولید کننده کلزا و محصولات سبزی و صیفی در فصل زمستان است.
کاشت کلزا و گندم نیز از ابتدای آبان در هرمزگان آغاز می شود.
انتهای پیام/ز