به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمدصادق صبا، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان همدان افزود: در این راستا کارشناسان پزشکی به صورت داوطبانه با حضور در مساجد، حسینیه ها و مناطق حاشیه شهر اقدام به برگزاری دوره های خود مراقبتی می کنند.
وی اضافه کرد: نتایج به دست آمده از برگزاری دوره های آموزشی گویای این است که افرادی که متوجه بیماری سرطان سینه خود نبودند با اقدام به موقع از پیشرفت سرطان جلوگیری کردند.
وی با بیان اینکه سرطان سینه یکی از شایع ترین سرطان ها بین زنان در همدان است، تاکید کرد: در صورت تشخیص به موقع این بیماری، هزینه های درمان به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان همدان تاکید کرد: برای پیشگیری از پیشرفت بیماری سرطان باید دوره های آموزشی به منظور آشنایی بانوان با این بیماری برگزار کرد.
صبا یادآور شد: مجمع خیرین سلامت در سه بخش فعالیت خود را انجام می دهد که مهمترین بخش آن حمایت های مالی و برگزاری دوره های آموزشی است.
وی اضافه کرد: یکی از اولویت های مجمع خیرین سلامت، کمک به بیماران سرطانی نیازمند است که در این راستا فعالیت های مناسبی صورت می گیرد.
صبا افزود: کمیته و شورای مددکاری این مجمع، پرونده بیماران سرطانی نیازمند را بررسی کرده و در قالب طرح سخاوت یک، از این بیماران حمایت مالی می کند.
وی اضافه کرد: این کمک ها در قالب تخفبف های ویژه و معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات کم بهره 30 تا 50 میلیون ریالی و کمک بلاعوض است.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان همدان گفت: این مجمع به هیچ وجه پول نقد در اختیار بیمار قرار نمی دهد بلکه برای خرید دارو هزینه را به داروخانه پرداخت می کند.
صبا اظهار کرد: در طرح سخاوت پس از معرفی بیمار، چند خیر حمایت مالی از وی را بر عهده می گیرند و در طرح سخاوت 2، یک خیر هزینه درمان چند بیمار را پرداخت می کند.
وی یادآوری کرد: در آخرین جلسه امور مددکاری هشت پرونده بررسی شد که چهار پرونده مربوط به بیماران مبتلا به سرطان بود و در این جلسه با پرداخت 93 میلیون ریال کمک بلاعوض به بیماران سخت درمان موافقت شد.
انتهای پیام/ د