به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این دستور پخت ساده و سریع ذرت ۲۰ دقیقه بیشتر طول نمی کشد و برای طعم دار کردن آن می توانید به دلخواه هر موادی که دوست دارید استفاده کنید.
-ذرت
-فویل
-کره
-نمک
-فلفل
-مواد روی ذرت به دلخواه: آب لیمو، پنیر پارمزان، سس مایونز و…
ابتدا فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
فویل ها را در اندازه های مورد نیاز برش دهید.
ابتدا به همه بلال ها نمک و فلفل بزنید و روی هر کدام کمی کره قرار دهید.
فویل را دور بلال بپیچید و سر و ته آن را محکم ببندید. سپس آن ها را داخل سینی فر گذاشته و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
در این مرحله بلال ها را از فر بیرون بیاورید و با دقت فویل ها را باز کنید. هنگام باز کردن فویل مراقب باشید بخار داخل آن دست تان را نسوزاند.
در نهایت روی آن ها آب لیمو، سس یا پنیر بزنید و میل کنید. البته بدون اضافه کردن این مواد هم خوشمزه است چون کره و نمک و فلفل به اندازه کافی به آن ها طعم داده است.
منبع:برترین ها
انتهای پیام/