نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: امدادگری روحانیون تلفیقی از دو امداد جسمی و قلبی است که زمینه‌ساز تلطیف قلوب و افزایش تأثیرپذیری می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،آیت الله سید ابوالحسن مهدوی  امروز در همایش روحانی امدادگر استان اصفهان اظهار داشت: دوره‌های امدادگری از جمله مهارت‌هایی است که همه جامعه به آن‌ها نیاز دارد و روحانی امدادگر کسی است که از لحظات خاص فرصتی برای رسالت «تبلیغ» بهره می‌گیرد.

وی افزود: بحث امداد در صنف روحانیت با دیگر اصناف به این دلیل متفاوت است که روحانی علاوه بر توجه و امداد به نیاز جسمانی فرد حادثه دیده، وظیفه امداد روحی و روانی فرد را نیز برعهده دارد و با هدف آشنایی با دین انجام می‌پذیرد.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان اصفهان بیان کرد: امدادگری روحانیون تلفیقی از دو امداد جسمی و قلبی است که زمینه‌ساز تلطیف قلوب و افزایش تأثیرپذیری می‌شود.

وی با اشاره به آیه پنجم سوره قصص وارثان زمین را مستضعفین خواند و گفت:  زمانی که جهان پر از ظلم می‌شود و مردم به دنبال نجاتگر هستند، با ظهور امام زمان(عج) مردم به سمت ایشان می‌آیند و تقاضای امداد دارند.

مهدوی اضافه کرد: امام زمان(عج) دو کار انجام می‌دهد یکی احیای حق مادی و ظاهری مردم و دیگری احیای افکار است،  نیاز روحی هم‌تراز نیاز جسمی است که مقدمه شروع هدایتگری و تبلیغ دین نیز هست.

وی از روحانیون خواست تا علاوه بر شرکت در دوره‌های امدادگری برای مربیگری امداد و نجات نیز ثبت نام کنند و تأکید کرد: باید روزی اولویت استفاده از مربی امداد با روحانیون باشد زیرا امداد افکار و تزریق معارف و حقیقت دین در حین امداد با شماست و با بودن هر روحانی در یک پایگاه انتظار می‌رود که امدادگران در نهایت همگی خداشناس، قرآن شناس و امام زمان شناس کامل باشند.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان اصفهان با بیان نکاتی درخصوص امدادگری در ایران یادآور شد: نکاتی در کشور ما در امر امداد و نجات هست که در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و یکی از علل آن وجود روایت‌های بین شیعه از اهل بیت عصمت و طهارت است.

وی ادامه داد:  اولین نکته درباره تعلیم امدادگر است که با توجه به آیه 92 سوره آل‌عمران امدادگران ما آموزش می‌بینند که از هر آنچه دوست دارند و «مماتحبون» آن‌ها است انفاق کنند در حالی که در دنیا تنها نگاه یک طرفه به نیاز مخاطب وجود دارد.

مهدوی نکته دوم را با استناد به آیه 9 سوره حشر توضیح داد و گفت: با توجه به آموزه‌های اسلام و تشیع، امدادگران برخلاف فرهنگ سخاوت مطرح در دنیا که بخشش مازاد بر نیاز خود است، تعلیم ایثار یعنی بخشش هرآنچه نیاز خودشان است می‌بینند.

وی تصریح کرد: نکته سوم در سوره انسان است که امدادگر بدون هیچ چشم‌داشت و انتظار پاداش امداد می‌کند اما در دنیا تمام مسائل امداد و نجات رسانه‌ای می‌شود.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان اصفهان در پایان به نقش روحانی امدادگر در علاقه‌مندی مردم به این صنف اشاره و اذعان داشت: رنگ و بوی امداد یک روحانی با دیگران فرق دارد و محبت و حضور به موقع روحانی در کنار حادثه‌دیدگان تأثیرات شگرفی دارد که نباید از آن غافل بود.

 

انتهای پیام/م

 

همایش روحانی امدادگر استان اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.