با وجود اینکه بسیاری از افراد در فصول مختلف دچار حساسیت می‌شوند، اما برخی موادغذایی ضدآلرژی وجود دارند که از این عارضه جلوگیری می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بسیاری از افراد در فصول مختلف دچار حساسيت و عوارض آن شامل آبریزش بینی و سوزش چشم می شوند اما در این میان موادغذایی متعددی در تسکین علائم آلرژی مفید هستند.

زمانی که مواد آلرژی‌زا، گرده گل‌ها، کپک‌ها، آکارین‌ها  با بینی فردی که مستعد آلرژی است تماس پیدا می‌کنند، بدن وی در معرض حساسیت قرار می‌گیرد. برخی موادغذایی باعث تسکین این آلرژی‌ها می‌شود به‌طوری که با التهاب‌ها مقابله می کند یا اینکه باعث تسکین سیستم ایمنی بدن می‌شوند.

باکتری‌های زنده موجود در محصولات تخمیر شده مانند ماست و کفیر به افزایش سلامت فلور روده کمک می‌کند که این مساله به افزایش مقاومت سلول‌های ایمنی بدن منجر می‌شود. این ترکیبات نیز تاثیر مثبتی روی کاهش عکس‌العمل‌های بدن به ترکیبات آلرژی‌زا دارند. تولید هیستامین در بدن افرادی که به‌مدت ۴ ماه روزانه دو فنجان (۵۰۰ میلی‌لیتر) ماست مصرف کرده‌اند به میزان 2 برابر کمتر از افرادی است که روزانه شیر کم‌چرب خورده‌اند همچنین محققان معتقدند کودکانی که مادرانشان در دوره‌بارداری به‌طور مداوم ماست و دیگر محصولات غذایی سرشار از پروبیوتیک‌ها مصرف کرده‌اند کمتر در بزرگسالی به  آلرژی مبتلا می‌شوند.

سبزیجات برگ سبز در کاهش علائم آلرژی موثر هستند، توصیه می‌کنیم تا جایی که می‌توانید مصرف سبزیجات برگ سبز، غلات کامل، میوه‌های صدفی (بادام و ...) و همچنین آووکادو را بیشتر کنید. ۳۰ گرم بادام حدود ۷ میلی‌گرم ویتامین E  به بدن می‌رساند.

ماهی آزاد نیز در زمره موادغذایی ضدآلرژی است، ماهی‌های چرب مانند ماهی‌آزاد و ماکرو جزو اولین مواد غذایی ضدآلرژی هستند. این موادغذایی حاوی میزان قابل‌ملاحظه‌ای اسید‌های چرب امگا ۳ هستند که التهاب‌های عامل علائم آلرژی را کاهش می‌دهند. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهند کودکانی که از همان سنین پایین ماهی می‌خورند کمتر از بچه‌های دیگر در بزرگسالی به آلرژی دچار می‌شوند. نتایج پژوهش‌ها روی ۵۰۰ کودک ۸‌ساله  نشان می‌دهد کودکانی که در هفته حداقل یک مرتبه ماهی می‌خورند ۸۰‌درصد کمتر در معرض آلرژی به گرده گل‌ها و تب‌یونجه قرار می‌گیرند. توصیه می‌کنیم هفته‌ای یک یا 2 مرتبه ماهی آزاد، تن یا ماکرو میل کنید.

سیر یک درمان طبیعی آلرژی در جهان است. این ماده‌غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست و به‌نظر می‌رسد که برای حفاظت از سیستم‌ایمنی بدن در برابر تب‌یونجه بسیار موثر عمل می‌کند. محققان معتقدند که میزان بالای آنتی‌اکسیدان‌های مصرفی باعث کاهش علائم آلرژی می‌شود. توصیه می‌کنیم به غذاهایتان سیر تازه بزنید. می‌توانید یک حبه سیر را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید و در طول روز مانند قرص میل کنید.

پیاز سرشار از آنتی‌اکسیدان «کرستین» است که به تسکین التهاب و پیشگیری از ترشح هیستامین کمک می‌کند. علاوه بر این، کرستین باعث افزایش جذب ویتامین C در بدن و تقویت‌کننده سیستم‌ایمنی بدن محسوب می‌شود، این آنتی‌اکسیدان می‌تواند در غشای سلولی تثبیت‌شود و به این ترتیب از حساسیت آن‌ها به آلرژن‌ها بو علائم آلرژی بکاهد.

 درمان فوری حساسیت با قوی‌ترین موادغذایی ضد آلرژی+ اینفوگرافی

انتهای پیام/

قوی ترین موادغذایی ضدآلرژی را بشناسید

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۷ ۲۸ شهريور ۱۳۹۹
سلام من حساسیت به نیش زنبور وپشه بعضی از دم نوش مثل چای گل محمدی دارم به طوری که تنفس وخارش گلو وریزش بدن وافت فشار دارم برای حساسیت زدایی چکاری باید انجام بدهم مچکرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
برای حساسیت رنگ ریش چه باید کرد
Iran (Islamic Republic of)
sajjad
۱۳:۱۲ ۱۱ آبان ۱۳۹۸
سلام خسته نباشید خیلی خوب است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
سلام برای حساسیت رنگ به ریش زدن باید چه کرد