بیش از چهار میلیون و 700هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان انجام شده است .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،محمد پورطرق معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: بیش از هشت هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شده که حدود دو درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است .
وی افزود: بیش از 75 درصد گوشت مرغ مورد نیاز از مرغداری های داخلی استان تامین می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده ، مشکلی برای تامین مرغ مورد نیاز مردم در ایام محرم و صفر با توجه به تقاضای بالای بازار وجود ندارد.
هرمزگان دارای 330واحد مرغداری با ظرفیت 6 میلیون و 750هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره است.
سرانه مصرف گوشت مرغ در سطح کشور 24کیلوگرم و این رقم در هرمزگان 18کیلوگرم است.

انتهای پیام/ز

جوجه زیری در مرغداری های هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.