به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ علیرضا قدرتی رییس دامپزشکی قوچان گفت : نظارت بر مراحل تولید تا عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی و پر مصرف شامل واحدهای تولیدی (کشتارگاه)، حمل و نقل و مراکز عرضه به عنوان یکی از وظایف اصلی دامپزشکی می باشد که توسط کارشناسان و بازرسین دامپزشکی صورت می گیرد تا گوشت و سایر فراورده های خام دامی با کیفیت مناسب به دست مصرف کننده برسد.
وی ادامه د اد : : باتوجه به اینکه مواد غذایی با منشاء دامی در برنامه غذایی در راس هرم از لحاظ مواد مغذی قرار دارد و اکثر غریب به اتفاق مردم از این محصولات در غذای روزانه استفاده می کنند همواره تلاش می کنیم با نظارت های جدی بر تمامی مراکز از تولید تا عرضه، موجب ارتقاء سلامت این محصولات شویم.
انتهای پیام// ح. خ