به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قرار بر اين بوده و هست با ازدواج کردن هم خودمان رشد کنيم و هم طرف مقابلمان! اما رسيدن به اين رشد و پيشرفتي که مد نظر خداست الکي نيست و راه و رسم خودش را دارد. مثلا بايد اهل سازش و مدارا باشيد.
چند بار توي طول عمرتان از خودتان سازش نشان داديد؟ چند بار سعي کرديد مدارا کنيد؟ اصلا ميدانيد مدارا کردن يعني چه و چرا بايد مدارا کردن را ياد بگيريد؟ يا مدارا کردن چه اثراتي در زندگي شما دارد؟ فرقي نميکند که مجرد باشيد يا متاهل، بايد دارد؛ مخصوصا در دوره و زمانه الان مدارا کردن بايد دارد.
اينکه بتوانيد با ديگري (حالا ميخواهد برادرتان باشد يا مادرتان، انشاءا... در آيندهاي نه چندان دور همسرتان باشد يا مادرهمسرتان) مدارا کنيد يعني:
۱. از رفتار نا به جای او بتوانید چشم پوشی کنید.
۲. بتوانيد خودتان را در برابر رفتارهاي ناپسندش به نفهميدن و نديدن و نشنيدن بزنيد.
۳. در برابر خشم و عصبانيت او نرمي نشان دهيد و بردباري کنيد. يعني باري را که به خاطر خشمش به شما متحمل ميشود با خودتان حمل کنيد و خم به ابرو نياوريد.
۴. در برابر تندگوييها و گاها توهينهاي او زبانتان را به نرمي بچرخانيد و نرم برخورد کنيد.
۵. با رفتارتان به طرف مقابل امنيت و آرامش منتقل کنيد، حتي اگر او درونش سرشار از خشم و کينه باشد و بخواهد شما را عصبي و ناراحت کند.
۶. تفاوتها را بپذيريد و از مخاطبتان در سطح خودش انتظار داشته باشيد.
۷. از نقاط ضعف طرف مقابل پتکي نسازيد که لازم باشد دائما به سرش بکوبيد.
۸. با نقاط ضعف طرف مقابل جريانسازي نکنيد و آبروي او را نريزيد.
خلاصه کلام اينکه در عرف حاضر مدارا کردن مخصوصا در روابط اجتماعي و خانوادگي يعني آبروداري کردن البته نه به هر قيمتي! يعني براي آبروداري هم شاخص داريم و شاخص هم حق است. مدارا کردن تا جايي لازم است که حق پايمال نشود.
پيش خدا جايگاه ويژهاي ميگيريد. شما را محبوب القلوب ميکند و لايکخورتان بالا ميرود؛ البته نه در شبکههاي اجتماعي بلکه در قلب آدمها! و در آينده محبوب دل همسرتان ميشويد.
روابط اجتماعيتان عالي ميشود و خيلي از مشکلات احتماليتان با خانواده همسر آينده مرتفع ميشود.
خدا را چه ديدهايد، شايد همسري چموش نصيبتان شد، مداراي شما او را هم رام ميکند.
خوشبختي و آرامشتان در آينده تضميني است.
منبع:تابناک باتو
انتهای پیام