۸۲۰ تن گوشت سفید به ارزش بیش از ۵۳ میلیارد رالن سه ماه گذشته در بابلسر تولید و روانه بازار مصرف شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسن رزاقی مدیر جهاد کشاورزی بابلسر با بیان اینکه از خرداد ماه امسال تاکنون بیش از ۴۵۵ هزار قطعه جوجه‎ریزی در سالن‎‌های مرغداری این شهرستان پرورش داده شد، گفت: این تعداد جوجه‎ریزی، در ۲۱ واحد مرغداری بابلسر انجام شد.

وی با اشاره به ظرفیت تولید ۲ میلیون و ۲۲۵ هزار قطعه مرغ گوشتی در ۱۱۹ واحد مرغداری بابلسر، افزود: ۱۶ واحد مرغداری مرغ مادر با ظرفیت ۴۹ هزار و ۹۰۰ قطعه، ۲ واحد مرغداری مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۵ هزار قطعه و یک کارخانه جوجه کشی با ۲۲ دستگاه در حال حاضر در بابلسر فعال هستند.

واحد‌های مرغداری بابلسر در تولید جوجه یکروزه رتبه سوم مازندران را داراست.

انتهای پیام/ع

تولید ۸۲۰ تن گوشت سفید در بابلسر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.