معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درگفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازساری ، با بیان اینکه در تعطیلات عید فطر به دلیل افزایش حجم ورود مسافران، قیمت مرغ در استان به بیش از 8 هزار تومان رسیده بود، گفت: از امروز مرغ زنده با قیمت 4 هزار و 800 تومان در بازارهای استان به فروش می رسد.
علیرضا عطایینژاد افزود: مرغ منجمد نیز با قیمت 7 هزار و 200 تومان در بازار عرضه میشود.
به گفته وی مازندران با تولید 210 هزار تن گوشت مرغ و تولید 11 درصد گوشت سفید کشور، رتبه نخست تولید گوشت سفید را در کشور دارا است.
انتهای پیام/