به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ سعید رهسپار، مسئول روابط عمومی دانشگاه گیلان گفت: این کتاب تألیف دكتر منصور افشار محمدیان، دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه گیلان و با همکاری سارا اسمعیلی و زهرا الماسی، کارشناسان ارشد علوم گیاهی فارغ التحصیل دانشگاه گیلان به چاپ رسیده است.
وی با بیان اینکه این کتاب دارای 172 صفحه و در 7 فصل است، تصریح کرد: برنج و ارزش غذایی آن، ترکیبات آلی و عناصر معدنی برنج، بیماری ها و آفات برنج، انواع سموم مصرفی در مزارع برنج، کنترل شیمیایی و بیولوژیکی بیماری ها و آفات برنج، آلودگی های برنج و باقی مانده آفت کش ها در برنج، فلزات سنگین و باقی مانده آنها در برنج از مباحث این کتاب است.