به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مظفر رحیمی مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با بیان اینکه نان روشن در واقع نان تهیه شده از آرد شیرینی فروشیها است، از مردم خواست تا از نان تیره که حاوی درصد سبوس بالاتری است، استقبال کنند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون درصد استحصال سبوس از آرد نان سنگک بین هفت تا 12 درصد بوده، بیان کرد: در تلاشیم تا این میزان را به 10 درصد کاهش داده و از این طریق کیفیت آرد نان سنگک استان کرمانشاه را ارتقا دهیم که این برنامه به کارخانههای آرد استان کرمانشاه ابلاغ شده است.
سبوس گندم باعث جلوگیری از بیماری هایی از جمله دیابت ،فشار خون ، بیماری های دستگاه گوارش و هم چنین سرطان روده بزرگ می شودو در شرایطی که در فرآیند تخمیر از آن استفاده گردد با عث آزاد سازی ویتامین های گرو بی در نان می گیرد.
انتهای پیام/ز