به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ بستان اسلامی مدیر جهاد کشاورزی خنج با بیان اینکه پیش بینی میشود امسال بیش از ۱۵۰۰ تن کنجد از مزارع این شرستان برداشت شود، گفت: بیش از ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان خنج به کشت دانه روغنی کنجد اختصاص یافت.
وی افزود: با توجه به مصرف بهینه آب تمامی مزارع کنجد به روش بی خاک ورزی و با آبیاری قطرهای کشت شده است.
اسلامی ادامه داد: کورکی، سیف آباد، دشت لاغر و کورده از مهمترین مناطق کشت محصول کنجد در شهرستان خنج است.
وی بیان کرد: برداشت کنجد در این شهرستان از نیمه دوم مهرماه آغاز میشود.
خنج با تولید میانگین ۲ تن دانه روغنی کنجد در هر هکتار از مراکز اصلی تولید این دانه روغنی در فارس است.
دوره رشد کوتاه، کاشت بدون خاک ورزی، مقاومت بالای کنجد در برابر خشکی وکم آبی از ویژگیهای این گیاه روغنی است.
کنجد گیاهی است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است.
برگهای آن بیضی، باریک و نوک تیز است.
گلهای آن به رنگ سفید یا قرمز، به طور تک تک در کناره برگهای قسمت انتهایی ساقه ظاهر میشوند.
کنجد دارای پروتئین، ویتامینهای A، B۲، D، E.، F. و لسیتین است.
انتهای پیام/ر