به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛مازیار حسینی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در یک دهه اخیر مجموعه مدیریت شهری تهران نسبت به ساماندهی سرویس مدارس شهر تهران حساسیت زیادی داشته و این موضوع از اهمیت ویژهای برای معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برخوردار است.
وی با بیان اینکه با آغاز نیمه دوم سال رفت و آمد دانش آموزان همیشه یکی از دغدغههای والدین است،ادامه داد: تجربههای جهانی نشان میدهد مسئولان و تصمیم گیران به جهت ایمنی کودکان در زمینه سرویس مدارس خودروهایی را انتخاب میکنند که هم از نظر شکل ظاهری و هم به لحاظ ایمنی متفاوت باشد،اما متاسفانه در کشور ما به چنین موضوعی به شکل تخصصی و ویژه توجه نشده است.
معاون شهردار تهران با تاکید بر اینکه لازم است از خودرهای استاندارد و ویژه برای سرویس مدارس استفاده شود، گفت: سال گذشته این موضوع در دستور کار معاونت حمل و نقل و سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران قرار گرفت که خوشبختانه امسال یکی از شرکتهای خصوصی معتبر سازمان تاکسیرانی در این زمینه پیش قدم شد و قرار است خودروهایی را به صورت ویژه تحت عنوان سرویس مدرسه وارد سیستم خدمات رسانی شهر تهران کند.
وی افزود:در قدم نخست بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ دستگاه از این خودروها به عنوان سرویس مدارس مورد استفاده قرار میگیرد و به تدریج این خودروها جایگزین تمامی سرویسهای مدارس موجود میشود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه هیچ کسی نمیخواهد اتفاقات ناگواری که در سالهای گذشته در خصوص سرویس مدارس روی داده است، تکرار شود، یادآور شد: ارتقای فرهنگ جابجایی دانش آموزان از موضوعات مهم در حوزه فرهنگ ترافیک است که باید نسبت آن حساسیت ویژه داشت، علاوه بر آموزش دانش آموزان و خانوادههای آنها، رانندگان نیز باید با فرهنگ صحیح مواجهه با دانش آموزان و سرویس مدرسه آشنایی کافی پیدا کنند.
حسینی ادامه داد: باید این فرهنگ در جامعه نهادینه شود که همه خودروها با دیدن سرویس مدرسه با حساسیت لازم قوانین را اجرا کنند تا دانش آموزان ما از ایمنی کامل در تردد برخوردار باشند.
حسینی با اشاره به ورود برخی از خودروهای شخصی فاقد کیفیت و ایمنی به مبحث سرویس مدارس گفت: ورود خودروهای شخصی به بحث سرویس مدارس یکی از موارد مهمی است که باید مدیریت شود.
وی با بیان اینکه سعی داریم در رایزنی با سازمان آموزش و پرورش شهر تهران این مشکل را حل کنیم، افزود: البته در این زمینه انجمن اولیا و مربیان باید همکاری بیشتری را با مجموعه معاونت حمل و نقل و سازمان تاکسیرانی شهر تهران داشته باشند.
معاون ترافیک شهرداری تهران تاکید کرد: از نظر حاکمیتی و قانونی خودروهایی که در این زمینه فعالیت میکنند، باید به تایید شهرداری تهران برسند.
مازیار حسینی گفت: خودوریی که با مشخصات و شکل ویژه به عنوان سرویس مدارس فعالیت کند، برای عموم شهروندان شناخته خواهد شد و باعث میشود تا نگرانی والدین را نسبت به جابجایی فرزندانشان بین خانه و مدسه برطرف کند.
وی با بیان اینکه تمام تلاش سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران این است که تا ۲۰ شهریورماه سال جاری تمام هماهنگیهای لازم اعم از عقد تفاهم نامه با سازمانهای متولی و انجام ثبت نام در زمینه سرویس مدارس به اتمام برسد،تاکید کرد: در خواست ما از مدیران مدارس این است تا مانورهایی را برای شناسایی مسیرهایی که قرار است سرویس مدارس از آن استفاده شود، برگزار کنند چرا که در دو هفته اول مهر ترافیک سنگین است و لازم است در این حوزه آمادگیهای لازم را افزایش بدهیم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران یادآور شد: هر سال ۳۰ هزار خودرو درگیر سرویس مدارس میشوند که برخی از این خودروها فاقد کیفیت خدمات رسانی هستند. به همین دلیل سعی داریم در قدم اول خودروهایی که دارای مشکلات زیادی است را ساماندهی کنیم و به تدریج خودروهای استاندارد را در این حوزه گسترش دهیم.
معاون شهردارتهران با اشاره به خدمات مدیریت شهری به مدارس استثنایی شهر تهران نیز بیان کرد: دانش آموزان استثنایی باید بتوانند مانند سایر بچهها تحصیل کنند و خدمات مورد نیاز و استاندارد لازم را دریافت کنند.
حسینی گفت: مطابق سالهای گذشته سرویسهای خاصی به دانش آموزان استثنایی اعطا میشود، امسال نیز به دنبال این مساله هستیم تا با افزایش ناوگان و استفاده از خودروهای استاندارد به این افراد خدمات رسانی کنیم.
انتهای پیام/