معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: کرسی‌های مطالبه‌گری با هدف شنیدن مشکلات و مسائل مردم در شهر راه‌اندازی شده است.

محمد امین توکلی‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در هفتمین نشست از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی شهر آرمانی که با محوریت عملکرد سه ساله اداره کل سلامت شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: رویداد شهر آرمانی رویکرد نگاه به آینده دارد. این نشست دامنه‌ای به وسعت تمام فعالیت‌های سلامت محور در شهر تهران دارد. این تلاش‌ها توسط دلسوزان حوزه سلامت انجام می‌شود و در نهایت این اهداف منجر به ارائه خدمات به شهروندان خواهد شد.

توکلی‌زاده با اشاره به پرهیز از نگاه‌های تک بعدی در مدیریت شهری بیان کرد: نگاه‌های تک بعدی انتظارات را برآورده نخواهد کرد و مدیریت واحد شهری فعلا محقق نمی‌شود چراکه در هر حوزه‌ای که وارد می‌شویم دستگاه‌های مختلفی که دارای بودجه اختصاصی هستند، در کنار هم حرکت نمی‌کنند و مدیریت واحد ندارند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران افزود: راه‌اندازی قرارگاه سلامت در راستای تحقق مدیریت واحد شهری است. حوزه حمل و نقل برای رفع معابر شهری ویژه سالمندان و معلولان در حال تلاش است. خوشبختانه مجموعه مدیریت شهری با نهاد‌های بیرونی مانند بهزیستی و دانشگاه‌ها هم‌افزایی انجام داده است و از طرفی دیگر تشکل‌های مردمی بار سنگینی را بر دوش می‌کشند و ما را به سمتی می‌برند که هزینه و وقت‌مان را به خوبی در پیشبرد اهداف انجام دهیم.

توکلی‌زاده تاکید کرد: کرسی‌های مطالبه‌گری نیز با هدف شنیدن مشکلات و مسائل مردم در شهر راه اندازی شده است.

وی در ادامه با اشاره به اسکان منع پذیرشی‌ها در گرمخانه‌ها و یاورشهر‌ها گفت: به همت همکاران ما در حوزه آسیب‌های اجتماعی شهرداری، معتاد متجاهر با انواع بیماری‌های عفونی را که کسی پذیرش نمی‌کرد در مراکز تخصصی، پذیرش کردیم و تحت درمان قرار دادیم.

توکلی‌زاده با بیان اینکه مشارکت شهروندان و نشاط آن‌ها جایگاه ویژه‌ای در برنامه‌های معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری دارد، افزود: دکتر زاکانی به ما یاد داد که اگر کار سنگین است نباید خودمان را کنار بکشیم. حال خوب، یک دایره بزرگی است که برای آن صد‌ها پویش و طرح انجام شده است. حلقه‌های مردمی و نشاط افراد در جامعه برای ما موضوعیت دارد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه معلولان مهمان ویژه ما هستند و در بهترین زمان از آنها دعوت کرده‌ایم، ادامه داد: همبستگی اجتماعی حال تک تک ما را خوب خواهد کرد. اگر به خودمان نمره خوب بدهیم باید متنبه شویم، اما امید و انگیزه را در خودمان باید افزایش بدهیم که این مسئله همان سنت اسلامی خوف و رجا است.

وی ادامه داد: برگزاری این همایش در این ایام را به فال نیک می‌گیرم و مطمئن هستم دل حضرت مولا علی (ع) از ما شاد و راضی خواهد شد. از همکاران‌مان در خانه‌های سلامت که بار سنگین برنامه‌های مختلف را بر دوش می‌کشند تشکر و قدردانی می‌کنم. خانه‌های سلامت اکنون در ۳۵۳ محله تهران مشغول به فعالیت هستند. یقین دارم که اگر دلسوزی این عزیزان نباشد این حجم از کار‌ها انجام شدنی نیست.

توکلی‌زاده ضمن قدردانی از متولیان اداره کل سلامت شهرداری تهران گفت: نقد‌های مدیرکل محترم اداره سلامت شهرداری تهران، سبب انگیزه‌بخشی در انجام کار‌های خوب می‌شود.

در پایان این نشست از خانواده‌های مدافع شهدای سلامت، زهرا خدابنده لو، شهید حسنی و نیز از علی احمدی شهردار منطقه ۷، اخگرپور شهردار منطقه ۱۹، شهرابی شهردار منطقه ۱۴ و روحانی شهردار منطقه ۶ و معاونان فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف شهرداری تهران، تقدیر به عمل آمد.

منبع: روابط عمومی شهرداری تهران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار