شهید اژه‌ای در زمینه فعالیت های فرهنگی و سازندگی نسل جوان با حضور خود در مدارس این رسالت را به دوش کشید.

زندگی نامه شهید اژه ای/ انقلاب با تشکیلات منسجم می تواند تداوم داشته باشدبه گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛شهیدحجت الاسلام علی اکبر اژه ای سال 1331 در یک خانواده روحانی در اصفهان به دنیا آمد.پدر او حضرت آیت الله علی محمد اژه ای از مجتهدین و عالیقدر اصفهان بود.

پس از سپری کردن تحصیلات سیکل اول دبیرستانی به تحصیل علوم دینی در مدراس علمیه صدر، بازار صدری خواجه ملاعبدالله پرداخت و همزمان دیپلم دبیرستان را نیز گرفت و در پایان تحصیلات دبیرستانی با حضرت آیت الله گلپایگانی و آیت الله منتظری برای ادامه تحصیل در حوزه علمیه یا دانشگاه مشورت نمود و نظر هردو حضرات عالیقدر مبنی بر تحصیل در علوم جدید بود و آیت الله گلپایگانی با استخاره با قرآن فرمودند شما اول باید تحصیلات دانشگاهی را تمام کنید و سپس به حوزه بیایید و در رشته روانشناسی و فلسفه موفق به اخذ لیسانس گردید و مقدمات و سطح را زیر نظر اساتیدی چون سید علی اکبر مومنی و محمد باقر امانی گذراند و در فلسفه شاگردان شهید مظلوم بهشتی بود.

مبارزات سیاسی مذهبی را در سال 44 با ورود به کانون تربیتی جهان اسلام که یک پایگاه فعال و مرکز سیاسی ـ مذهبی بود شروع کرد. با کمک دیگر برادران جزواتی پر محتوا به نام فرصت در غروب را منتشر کرد. و در راه روشنگری نسل جوان و دانشجو سختیها و مشقات فراوانی را متحمل شد چون آشنا به تاکتیکهای مبارزه بود ساواک موفق به کشف رابطه ایشان نگردید و در فعالیت های اجتماعی با دکتر صلواتی همکار نزدیک داشت و در کنار فعالیت سیاسیش به همراه برادران حجت الاسلام شهید هاشمی نژاد، استاد پرورش، شهید منتظری سفری به لیبی کرد و تجربیات گرانبهایی را کسب نمود.

ایشان معتقد بود انقلاب زمانی می تواند تداوم داشته باشد که دارای تشکیلات منسجم باشد، با مطالعات سیاسی عمیقی که داشت به روشنگری و افشاگری چهره های ضد انقلابی و ضد اسلام از جمله گروههای منافقین و توده ای، لیبرالها، و ملی گراها پرداخت. در زمینه فعالیت های فرهنگی و سازندگی نسل جوان با حضور خود در مدارس این رسالت را به دوش کشید و شاگردان پاک باخته ای را تقدیم اسلام نمود. شهیداز علاقه مندان به دکتر شریعتی بود از سال 50 به بعد به تدریس آثار وی پرداخت، از خصوصیات اخلاقی و معنوی شهید اینکه روحانی پرشور ، پرتلاش و عاشق بود و سرانجام با عشقی که داشت در هفتم تیر 60 به همراه شهید بهشتی به شهادت رسید.


انتهای پیام/

بیوگرافی شهید علی اکبراژه‌ای

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار