برداشت انجیر از بزرگترین انجیرستان دیم جهان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ احمد رنجبر مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان اظهار کرد: برداشت انجیر‌ تر از اواسط مرداد در این شهرستان آغاز شده و مابقی محصول، به صورت خشک جمع آوری و روانه بازار می‌شود.

وی با اشاره به بارندگی کم سابقه پارسال در این شهرستان تصریح کرد: پیش بینی می شود تولید انجیر استهبان امسال ۳۰ درصد افزایش داشته باشد .

احمد رنجبر افزود: جمع آوری انجیر خشک تا نیمه نخست مهر ادامه دارد و پیش بینی می‌شود افزون بر ۱۵ هزار تن محصول از انجیرستان های استهبان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی استهبان ادامه داد: ۶۰ درصد از انجیر تولیدی استهبان در کشور مصرف می‌شود و ۴۰ درصد آن نیز به کشور‌های چین، تایلند، قطر، عراق، ژاپن و کره‌ جنوبی صادر می‌شود.

وی گفت: شهرستان استهبان با ۲۴ هزار هکتار باغ انجیر دیم، علاوه بر دارا بودن مقام نخست سطح زیر کشت در جهان، از لحاظ کیفیت نیز بی رقیب است.

انتهای پیام/ن

برداشت انجیر از باغ های استهبان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار