به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ حضرتقلی حیدری مدیر تنظیم بازار و نهاده های سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: هم اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت بره درجه یک مجلسی 360 هزار ریال و گوشت گاو بدون چربی و استخوان 340 هزار ریال است.
وی افزود: هم اکنون شهرستان های شیروان با تولید سالانه چهار هزار و 651 تن،اسفراین 3 هزار و 957 تن و مانه و سملقان 3 هزار و 262 تن گوشت قرمز به ترتیب بیشترین تولید گوشت قرمز در استان را دارند.
حیدری سرانه مصرف گوشت قرمز در استان به ازای هر فرد در سال، 15 کیلوگرم اعلام و تصریح کرد: خراسان شمالی 2 میلیون و 55 هزار راس دام سبک شامل بز،بزغاله،گوسفند و بره و 78 هزار و 520 راس دام سنگین شامل گاو و گوساله دارد.
انتهایی پیام/آ