به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سینا اراک با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.
بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سینا اراک شامل بخشهای جراحی عمومی، جراحی زنان و زایمان، جراحی مغز و اعصاب، جراحی قلب، اورولوژی، ارتوپدی، آنژیوگرافی و جراحی گوش و حلق و بینی و فیزیوتراپی است.
عملیات ساخت این بیمارستان با ظرفیت ۱۶۰ تخت بیمارستانی از اردیبهشت ماه ۸۹ در زمینی با زیربنای بالغ بر ۲۰ هزار متر مربع در ۸ طبقه آغاز و با همکاری جمعی از پزشکان متخصص و متعهد و با مشارکت بانک ملی ایران ساخته و تجهیز شده است.
از دیگر بخشهای بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سینا میتوان به اورژانس شبانه روزی، اورژانس شبانه روزی کودکان و نوزادان، بخشهای داخلی بخش ویژه شامل مراقبتهای ویژه آی سی یو، سی سی یو، مراقبتهای ویژه نوزادان، بخشهای تشخیصی و پاراکلینیک و تصویربرداری شامل ام آر آی، سی تی اسکن، ماموگرافی، سونوگرافی، سنجش تراکم استخوان، مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان، شیمی درمانی و پرتودرمانی اشاره کرد.
وزیر بهداشت در مراسم افتتاح این بیمارستان 160تختخوابی گفت: سرمایه گذاری برای احداث بیمارستان خصوصی اراک اقدام ارزشمندی است که با نیت انسان دوستانه انجام شده و انتظار میرود در ادامه فعالیت این بیمارستان در سالهای آتی هم همین هدف نوع دوستی، خدمت به مردم، رعایت حقوق شهروندی و ارائه خدمات باکیفیت و استاندارد انجام شود.
هاشمی با بیان اینکه تلاش داریم با فراهم شدن شرایط در یک سال آینده هزار تخت به تختهای بیمارستانی استان مرکزی اضافه شود و استاندار و نمایندگان استان مر کزی باید این موضوع را پیگیری کنندافزود: در مورد تهیه تجهیزات سنگ شکن و پزشکی هستهای استان مرکزی هم لازم است دانشگاه علوم پزشکی اقدامات و پیگیریهای لازم را انجام دهد و وزارت بهداشت نیز در این ارتباط مساعدت و همکاری لازم را انجام خواهد داد.
وی اضافه کرد:انتظار داریم مشارکت برای احداث بیمارستانهای خصوصی در این استانی که سطح خدمات بهداشت و درمان باید بسیار بالاتر از این باشد افزایش یابد و بتوانیم چندین بیمارستان خصوصی را در این استان افتتاح کنیم.
وزیر بهداشت دروان وآموزش پزشکی ادامه داد: مراکز درمانی خصوصی اگر بتوانند انصاف و خدمت رسانی مطلوب به مردم را محقق سازند قطعا مردم نیز از این مراکز درمانی استقبال خواهند کرد و زمینه برای گسترش مراکز درمانی خصوصی فراهم میشود.
وی بیان کرد: سرمایه گذاری برای احداث بیمارستان خصوصی اراک اقدام ارزشمندی است که با نیت انسان دوستانه انجام شده و انتظار میرود در ادامه فعالیت این بیمارستان در سالهای آتی نیز همین هدف نوع دوستی، خدمت به مردم، رعایت حقوق شهروندی و ارائه خدمات باکیفیت و استاندارد انجام شود.
هاشمی بابیان اینکه کار در حوزه سلامت بسیار سخت است و دیگرانی که در این حوزه نیستند قضاوت هایشان دقیق نیست گفت: جذب سرمایه گذاری در حوزه سلامت فرایندی بسیار مشکل است و اگر سرمایه گذاری در این حوزه مقرون به صرفه بود در این رابطه از سوی سرمایه گذاران استقبال زیاد و حضور پررنگی انجام میشد.
وی اضافه کرد: اکثر بیمارستانهای بخش خصوصی از محل درآمد خود جامعه پزشکی و مساعدت بانکها که البته خیلی ضعیف است انجام میشود.
انتهای پیام / ج