به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، هاشم علایی، مدیر کل استاندارد استان اردبیل افزود: برابر وظایف قانونی و ذاتی سازمان ملی استاندارد ایران و در راستای حفظ و تامین سلامت جامعه و جلوگیری از تولید و ورود محصولات ناایمن به بازار مصرف کشور، شاخص های میکروبی و شیمیایی در فرآورده های غذایی وکشاورزی مورد بررسی و آزمون قرار می گیرد.
وی بیان کرد: در صورت انطباق نداشتن محصولات آزمایش شده با استانداردهای لازم از تولید و مصرف آن جلوگیری بعمل می آید.
علایی گفت: در طول سال و به صورت ادواری از واحدهای تولیدی و مراکز عرضه و فروش محصولات، توسط کارشناسان و بازرسان شرکت های تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران بازرسی و نمونه برداری انجام می شود.
مدیر کل استاندارد استان اردبیل افزود: نمونه های اخذ شده در آزمایشگاه های اداره کل و آزمایشگاه های تایید صلاحیت شده مورد آزمون و بررسی قرار می گیرند.
وی از مردم خواست در زمان استفاده از محصولات غذایی و کشاورزی به علامت استاندارد کالا توجه کرده و در صورت مشاهده موارد غیر استاندارد مراتب را از طریق شماره تلفن گویای 1517 یا شماره تلفن های 8-33741156 به اداره کل استاندارد اردبیل اطلاع دهند.
انتهای پیام/ع
آزمون شیمیایی و میکروبی فرآورده های غذایی