به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هر ساله ۲میلیون نفر از مردم آمریکا مبتلا به سرطان پوست میشوند، هر چند که مردم از کرمهای ضد آفتاب استفاده میکنند، اما بروز سرطان پوست در سراسر دنیا مسیر صعودی را مراقب مصرف کرم ضدآفتاب باشیدطی می کند.
در پنج سال اخیر تحقیقات بسیاری بر روی کرمهای ضد آفتاب انجام شده و محققان دریافته اند که استفاده بیش از حد کرمهای ضد آفتاب سبب شیوع ملانون بدخیم در پوست افراد میشود.
بیش از ۲ هزار کرم ضد آفتاب و بیش از ۲۵۷ علامت تجاری مورد بررسی قرار گرفتند و تحقیقات انجام شده نشان داد که بیش از ۷۵ درصد از این ضد آفتابها حاوی مواد شیمیایی هستند که خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهند.
محققان دریافته اند که برخی از مواد شیمیایی موجود در کرمهای ضد آفتاب جذب خون میشوند و سمومی را وارد بدن میکنند، بررسیهای دانشمندان نشان داده است برخی از کرمهای ضد آفتاب باعث ایجاد رادیکالهای آزاد توسط نور خورشید میشود و حتی می توانند عامل واکنشهای آلرژیک باشند.
تحقیقات اخیر نشان داده است که ترکیبات ضد آفتابها از جمله اکسی بنزن، متوکو سینامات و PABA، مواد شیمیایی استروژنیک مرتبط با ایجاد سرطان هستند.
اسید پارا آمین بنزوئیک
Octyl salicyclate
Oxybenzone
سینوکسات
دیوکسیبنزون
فنیل بنزیمیدازول
هومزالات
متیل آنترانیالیت
اکتوکریلین
متاوکسین سمیت
پارابنز
به گفته متخصصان در بررسیهای پیشین مشخص شده است استیل بنزن و فنولها به خصوص نوع کلردار آن کاملا سمی هستند که در برخی از برندهای کرمهای ضد آفتاب از این نوع مواد استفاده میشود.
گفتنی است؛ مصرف کرم های ضد آفتابی که مجوز های لازم را از سازمان های مربوطه دریافت کرده اند مشکلی برای پوست شما ایجاد نمی کنند و کرم هایی ممنوعیت مصرف دارند که در ترکیب آن ها از مواد فوق استفاده شده باشد.
منبع: draxe.com
انتهای پیام/
درود بر کره شمالی