حمیدرضا قطبی نویسنده و کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اهمیت و ضرورت برگزاری جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان گفت: اهمیت و ضرورت برگزاری این جشنواره به خاطر آموزش و پرورش نیروهای بالنده جامعه است و فکر میکنم همه در این مورد وحدت نظر دارند. طبیعی است که فرهنگ جامعه و پیشرفت آن در ارتباط نزدیک با نسل نو، نیاز به تولیدات فرهنگی و نو به نو شدن آن دارد تا طراوت و شادابی مشوق نوجوانانی باشد که با عطشی سیری ناپذیر، به دنبال نوآوری هستند.
وی افزود: جشنواره فیلم کودک هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی باید متنوع و گوناگون باشد. بازخورد این گوناگونی، مسئولان فرهنگی و اداری را به سمت علاقهمندی مخاطبان و شناخت بیشتر تاثیرگذاری ژانر سینمایی راهنمایی میکند.
کارگردان «جامهدران» عنوان کرد: بخش بین الملل این جشنواره قطعا جایی است که در آن تفاهم و تضارب آرا شکل میگیرد و ویژگیهای فرهنگی و احتمالا آموزشی و بومی ملل مختلف، تصویری بیبدیل در ترسیم آینده یک ملت ایجاد میکند. سینما معجزه است و سینمای کودک معجزهای بالاتر.
قطبی بیان کرد: به نظر من هر آنچه در این حوزه، با گوناگونی در تولیدات (اعم از انیمیشن، تخیلی ، مستند، آموزشی و ... ) سرمایه گذاری شود، کم خواهد بود. هرگز شما نمی توانید یک جامعه پویا بنا کنید که در آن کودک و نیازهای مادی و معنوی او را در صدر ننشانید. سینما در گستره خیال همزاد کودک است، با او حرف می زند، بازی می کند و با او بزرگ می شود. چگونه می توان به این همزاد بی اعتنا بود؟
قطبی خاطرنشان کرد: تنها جرقههایی از سوی فیلمسازان مستقل که فیلمهای با ارزشی را در این حوزه ساخته اند، نمیتواند جریان ساز تولید سینمای کودک باشد. باید اراده قوی و برنامهریزی بلندمدت و اعتبارات فراوان گذاشت، تا بهرهبرداری بلندمدت در بزرگترین مقوله اجتماعی، یعنی نیروهای جوان و آینده ساز نمود.
انتهای پیام/