به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، مردم جهان از این رنج میبرند که اگر چند روز خانه نباشند و مواد غذایی آنها مانده باشد، فاسد میشوند و دیگر نمیتوانند آنها را بخورند اما تنها مادهای که خاصیت فاسد شدن ندارد، عسل است که بعد از گذشت هزاران سال هم باز امکان خوردن آن وجود دارد.
گفتنی است؛باستانشناسان در مقابر فراعنه مصر، کوزههایی پر از عسل کشف کردهاند که هنوز با گذشت چهار هزار سال فاسد نشده و قابل خوردن هستند.
انتهای پیام/
خراب نشدن عسل در اهرام مصر بخاطر شکل هندسی اهرام است و مواد غذایی در مکان خاصی از هرم باید باشند تا خراب نشوند واین شامل همه مواد خوراکی میشود