گاهی اوقات احساس میشود دستگاههای مرکزی فکری و فرهنگی و سیاسی دچار اختلالند و تعطیلند؛ اینکه در وضعیتی که ما اینهمه مسائل مهم فرهنگی در کشور داریم، حالا فرض کنیم فلان آهنگ قبل افطار پخش بشود یا نشود، این میشود مسئلهی اصلی، نامهنگاری میکنند؛ این پیداست این دستگاه اختلال پیدا کرده؛ مسئلهی اصلی را از فرعی تشخیص نمیدهند. وقتی اینجوری دستگاههای مرکزی اختلال دارند، آنوقت اینجا شما آتش به اختیارید.
این سخنان برای آنان که منتظر یک اشاره برای حرکت های فرهنگی هستند یک سرآغاز دوباره بود، بسیاری در شبکه های اجتماعی به واژه آتش به اختیار واکنش نشان دادند.
سیدمحمود رضوی تهیه کننده فیلم ماجرای نیمروز که بهترین فیلم جشنواره فجر انتخاب شد در صفحه توییتری خود با انتشار سه پیام به این کلمه واکنشی جالب نشان داد و نوشت:
"آتش به اختيار يعني تنها ما نيستيم از دست اين مديران فرهنگي كه دچار اختلال و تعطيلند خسته شديم،آقا هم صبرشون طاق شده،مديران خودتان برويد".
"مديران فرهنگي دچار اختلال و تعطيل مديراني هستندكه براساس قانون بقاء مدير دراين٣٨سال هميشه مديربوده وفقط ازاين دستگاه به آن دستگاه رفته اند".
"قانون بقاء مدير فرهنگي : مدير فرهنگي نه توليد ميشود و نه نابود ميشود فقط از پستي به پست ديگر منتقل ميشود و هدف او نابودي كامل فرهنگ است".
انتهای پیام/