هادی مقیمی فرماندار اردکان درگفتگو با
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت : مسولان نیازها و کمبودهای معلولین را شناسایی و برای برطرف کردن آنها تلاش کنند.
مقیمی افزود: تاسیس دفتر نمایندگی برای این اقشار که مدتی تعطیل شده است با پیگیری مجدد برپا شود و نماینده ای برای رسیدگی به مطالبات خود در جامعه داشته باشند.
وی گفت : عموما این قشر در جامعه باهوش و استعداد ویژه ای هستند و علاوه بر اینکه می توانند کمبودها را جبران کنند به خوبی مسائل و مشکلات پیشرو را حل کنند.
فرمانداداردکان ادامه داد : اگر معلولی ناامید باشد زود از پا در میاید آنها با نشاط و امیدواری می توانند الگوی خوبی برای جامعه باشند.
رئیس هیئت مدیره جامعه نابینایان استان یزد در خصوص اهم فعالیت های این نهاد اظهار داشت: جامعه نابینایان استان یزد از سال ۱۳۷۵ فعالیت خود را آغاز کرد و پانزدهم مرداد ماه ۷۶ به طور رسمی به ثبت رسید که این جامعه با دو هدف برگزاری کلاس ها، همایش ها و اردوها و سایر اقدامات امکان پذیر برای رشد توانمندی افراد نابینا و دوم شناساندن توانمندی های این قشر به جامعه فعالیت خود را ادامه داده است.
محمدحسین کبیری نصرآباد با بیان اینکه گستره فعالیتها استانی وهمه تشکل ها یکنواخت است .
وی تصریح کرد: اردکان دارای مزیت های خوبی از جمله انسجام بافت مناسب و به هم پیوسته می باشد که می تواند به عنوان نماد مناسب سازی در استان یزد مطرح شود .
وی گفت: از طرفی توسعه یافتگی صنعتی و پتانسیل فرهنگی بسیار بالا اردکان انتظار و امید کاهش بیکاری در نابینایان و معلولین را به وجود آورده است.
استان یزد دارای 7500 معلول نابینا و کم بینا و شهرستان اردکان 750 نابینا و کم بینا دارد.
انتهای پیام/ی