وی با اشاره به ثبت هفت نشان جغرافیای صنایع دستی از اصفهان گفت: با همکاری اتحادیه صنایع دستی و در راستای حفظ هنرهای سنتی اصفهان هفت رشته صنایع دستی استان نشان جغرافیای صنایع دستی کسب کردند.
سرپرست معاونت صنایع دستی اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان بالاترین آمار نشان ملی و اصالت را دارد، گفت: در طول سال گذشته هنرمندان زیادی از اصفهان در نمایشگاههای بینالمللی صنایع دستی و در اقصی نقاط دنیا حضور پیدا کردند و به این نمایشگاهها اعتبار بخشیدند.
وی با بیان اینکه میراث فرهنگی با همکاری اتاق اصناف در حوزه مبارزه با قاچاق صنایع دستی و عرضه صنایع دستی خارجی موفق عمل کرده است، ادامه داد: امروز میتوانیم بگوییم که میدان امام(ره) از هرگونه صنایع دستی خارجی و قاچاق عاری شده است.
جعفرصالحی با بیان اینکه در طول سال گذشته شهرضا به عنوان شهر جهانی سفال به ثبت ملی رسیده است، تصریح کرد: مقدمات ثبت ملی نساجی کاشان و روستای مهرگرد در حوزه صنایع دستی در حال انجام است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 42 فروشگاه عرضهکننده صنایع دستی در استان نشان اعتماد دریافت کردند، گفت: 24 کارگاه تولیدی صنایع دستی گواهی کیفیت تولید اخذ کردند.
سرپرست معاونت صنایع دستی اصفهان با بیان اینکه امسال شهرک صنایع دستی شهرضا به بهرهبرداری میرسد، اضافه کرد: باید نگاه ویژهای به شهرکهای صنایع دستی داشته باشیم زیرا این صنایع پاک بود و نگاه ویژه مسئولان و بخش خصوصی را میطلبید که پشتوانه همه این اقدامات هنرمندان صنایع دستی است.
وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی صنایع دستی مبنی بر " صنایع دستی: اشتغالزا، هویت زا، ارزآور"، بیان کرد: روح برنامه ششم توسعه به قدرت اشتغالزایی حوزه صنایع دستی وابسته بوده و باید در حوزه مباحث دانشبنیان در زمینه صنایع دستی به صورت ساختاری توجه ویژه شود و همچنین باید از قابلیتهای شهرستانهای استان در راستای تولید و اشتغال بالاترین بهره گرفته شود.
جعفرصالحی با اشاره به ضرورت ایجاد اتحادیه صنایع دستی در استان گفت: نگاه ویژه به تجارت الکترونیک میتواند نقش مؤثری در رونق اقتصاد صنایع دستی داشته باشد و همچنین بومگردی که خود مکمل صنایع دستی در استان است باید مورد توجه بیشتری واقع شود.
در پایان این آیین با حضور استاندار اصفهان و مسئولان میراث فرهنگی استان از هنرمندان، کارآفرینان، پیشکسوتان و حامیان حوزه صنایع دستی استان اصفهان تجلیل شد.