وی افزود: سطح زیرکشت گیاهان دارویی در لرستان بیش از ۷۶۸ هکتار است که ۱۶۰ هکتار آن زعفران بوده و اشتغالزایی خوبی دارد.
بازدار با بیان اینکه درآمدزایی گیاهان دارویی استان بیش از ۷۶ میلیارد تومان است، گفت: سالیانه تولیدات گیاهان دارویی ۳۸۷۱ تن است. لرستان با توجه به اقلیم و خاک حاصلخیز، مکان مناسبی برای کشت این گیاهان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه تنوع گیاهان دارویی در استان خیلی زیاد است، گفت: ۱۷۰۰ گونه گیاهی در لرستان وجود داشته که ۳۰۰ گونه آنها مصرف دارویی و صنعتی دارند.
وی افزود: لرستان تنها استانی است که سال گذشته بحث گیاهان دارویی را در اقتصاد مقاومتی لحاظ کرده بود و ۱۶۲ هکتار کشت این گیاهان را به ثمر رساندیم و امسال هم به دنبال توسعه آن هستیم.
بازدار در ادامه با بیان اینکه توسعه باغات را هم در دستور کار داریم، افزود: بیش از ۴۹ هزار هکتار باغ در استان وجود دارد و تقریباً ۵۹۰ میلیارد تومان ارزش تولیدات باغی ماست.
وی با اشاره به توسعه باغات در اراضی شیبدار گفت: ۱۵۰۰ هکتار سال قبل در این زمینه نهال کاشته شد و برای این منظور بیش از ۹۰۰ میلیون تومان نهال رایگان توزیع کردیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: اگر دو میلیارد تومان به ما اختصاص دهند، میتوانیم امسال ۲۰۰۰ هکتار باغات در اراضی شیبدار و نیمهدیم را توسعه دهیم.
انتهای پیام/ د