به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: مهم ترین راه آلودگی کنه، ناقل بیماری تب کریمه کنگو خون خواری کنه نابالغ از مهره داران کوچک است، یک بار آلودگی موجب می شود کنه در تمام عمر ناقل باشد و بیماری را به مهره داران بزرگ مثل دام ها منتقل کند اما انسان ها به صورت تصادفی بیمار می شوند.
وی خاطر نشان کرد: از جمله را های انتقال این بیماری تماس با ترشحات، خون یا لاشه دام آلوده، گزش کنه آلوده یا له کردن آن می باشد و به هیچ وجه از طریق شیر و فرآورده های لبنی منتقل نمی شود.
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: باید از مصرف گوشت تازه خودداری شود و لاشه دام پس از ذبح تا ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد قرار گیرد، تا ویروسهای آن کشته و پس از آن مصرف شود.
انتهای پیام/ ح.خ
مگر از راه گوشت منتقل نمیشه ؟
پس باید از راه لبنیات هم منتقل بشه