به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ ساکی گفت: از سال ۹۳ طرح تحول نظام سلامت شروع و تاکنون بالغ بر ۲۱۲ میلیارد تومان اعتبار به استان تعلق گرفته است که ۶۰ درصد آن پرداختی از جیب مردم برمیگردد.
وی افزود: مابقی اعتبارات مربوط به ۷ بسته ترویج زایمان رایگان، پزشک مقیم، ماندگاری پزشکان، پرداخت تجهیزات و هتلینگ بیمارستانها بوده است که در هتلینگ بیمارستانها ۰ تا ۱۰۰ درصد تغییرات ایجاد شده و ۶۰ میلیارد تومان در این راستا هزینه کردیم.
ساکی با بیان اینکه همچنین در استان دو پایگاه بالگرد هوایی موجود است، گفت: ۶۰ دستگاه آمبولانس با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان برای استان خریداری شده است و بناست ۳۰۰ دستگاه آمبولانس برای استانها خریداری شود که سهمیه لرستان نیز مشخص خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه ۱۰۴ هزار مترمربع و ۲۳۴ طرح بهداشتی در دست ساخت داریم که ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار به آنها تخصیص داده شده است افزود: تاکنون از این میزان اعتبار ۱۱ میلیارد تومان برای استان اخذ شده است و به تناسب رشدی که این طرحها دارند دکتر هاشمی وزیر بهداشت نیز سهم ۵۰ درصدی خود را پرداخت میکنند.
ساکی گفت: متاسفانه به منظور تهیه زمین در شهرستانهای بروجرد و خرمآباد با مشکلاتی مواجه هستیم و برنامه داریم تا سال تا پایان سال ۵۰ درصد این طرحها به انجام برسد.
وی افزود: با توجه به اینکه نتوانستیم زمین لازم را در این دو شهرستان تامین کنیم با شهرداریها و آموزش و پرورش رایزنی کردیم تا قسمتی از پارکها و زمین خود را به علوم پزشکی دهند تا این طرح ها ساخته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه در سه سال اخیر ۸۰۰ تخت به مجموع تختهای استان اضافه شده است، گفت: ۱۰۰۰ تخت دیگر که شامل ۲۵۰ تخت در شهرستان کوهدشت، ۲۵۰ تخت در شهرستان دورود و ۵۰۰ تخت در شهرستان خرمآباد است به مجموع تخت ها در آینده اضافه خواهد شد.
ساکی افزود: در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۱. ۵ تخت در بخش دولتی داریم و توانستیم به نورم کشوری برسیم، اما با اضافه شدن ۱۰۰۰ تخت پیشبینی شده به ۲. ۲ دهم درصد خواهد رسید.
انتهای پیام/م