حلوا از انواع شیرینی‌های معروف نزد ایرانیان است که با رعایت این نکات می‌توان آن را خوش طعم‌تر و خوش عطر‌تر تهیه کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حلوا جزو دسرهای خوشمزه‌ای محسوب می‌شود که معمولا در مراسم ختم، نذری و افطاری پخته می‌شود و انواع مختلفی هم دارد.

حلوای آرد برنج، حلوایی خوش طعم و خوش رنگ است که در دستور پخت آن همانند حلوای زعفرانی از زعفران استفاده می‌شود.
 

نکات کلیدی برای خوش طعم کردن حلوای آرد برنج

این حلوا جزو دسرهای شیرن پرطرفدار کدبانوهای ایرانی است که در قسمت زیر به طرز تهیه آن اشاره می‌کنیم.

مواد لازم

آرد برنج : ۱ پیمانه
شکر : نصف پیمانه
روغن جامد : نصف پیمانه
آب : نصف پیمانه
زعفران حل شده : ۱ قاشق غذا خوری
گلاب : ۱/۴ لیوان

نکات کلیدی برای خوش طعم کردن حلوای آرد برنج

طرز تهیه

در مرحله اول طرز تهیه حلوا با آرد برنج شکر و زعفران و آب را در درون قابلمه‌ای مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر و زعفران به خوبی در درون آب حل شوند بعد از این که شکر در درون آب حل شد قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.

روغن را در درون تابه‌ای نچسب بریزید و تابه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از این که روغن داغ شد آرد برنج را به روغن اضافه کنید و مرتب آرد برنج را هم بزنید تا سرخ شود.
 
نکات کلیدی برای خوش طعم کردن حلوای آرد برنج

توجه داشته باشید که تا وقتی که آرد برنج به طور کامل سرخ شود باید آن را هم بزنید و بعد از این که آرد برنج به رنگ طلایی در آمد شربت را به آرد برنج اضافه کنید و سپس حلوا را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود و  به خوبی پخته شود.

این نکات را حتما رعایت کنید

۱.در پخت حلوا با آرد برنج در زمستان از روغن مایع و در تابستان از روغن جامد استفاده نمایید.

۲. اگر در مرحله آخر سرخ شدن حلوا به روغن نیفتاد مقداری روغن به حلوا اضافه کنید.

۳. برای خوش طعم کردن حلوا با آرد برنج می توانید به جای گلاب از هل و یا مقدار کمی وانیل استفاده کنید.

۴. برای تهیه شربت حلوا زعفران را از قبل در درون آب حل کنید.

۵. اگر بعد از ریختن شربت در درون حلوای آرد برنج حلوا را به مدت زیادی بر روی حرارت قرار دهید شربت می سوزد و باعث می شود که حلوا سفت و خشک شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۰ فروردين ۱۴۰۰
من دوست نداشتم.خیلی روغن داشت.تازه من آرد به پیمانه بیشتر ریختم
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۳:۴۷ ۱۱ دی ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۳:۴۷ ۱۱ دی ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۰ ۲۶ آبان ۱۳۹۹
ارد برنج حتما مانند شله زرد باید با آب پخته شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
با اینکه آرد را خوب تفت دادم. ولی نمیدونم چرا حلوا خشک شده بود
Iran (Islamic Republic of)
امیر عباس
۲۳:۴۴ ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود فقط اولش نباید می نوشتید که طرز تحیه ی حلوا با آرد برنج چون من آرد همان اول ریختم و تفت ندادم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۷ ۰۶ خرداد ۱۳۹۹
خوشمزه است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۶ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
عاالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۴ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام لطفا كتاب هاي اشپزي ديگه هم مطالعه كنيد و بعد دستور اشپزي بذاريد
Iran (Islamic Republic of)
فضول باشی شاگرد اشپز باشی
۱۴:۳۱ ۰۹ فروردين ۱۴۰۱
خودت برو بخون
Iran (Islamic Republic of)
نوا
۱۹:۱۰ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
فقط خیلی چرب شد
Iran (Islamic Republic of)
مهتاب
۱۹:۳۴ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
سلام من بااین دستر حلوا پختم خیلی چرب و روغنی شد دوست نداشتم بهتر است مقدار روغن کمتر باشد
Germany
ناشناس
۱۴:۲۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
حلوا شیر
Iran (Islamic Republic of)
سودا راضی
۱۸:۱۹ ۰۱ شهريور ۱۳۹۷
عالی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۵ آبان ۱۳۹۶
عاااالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
انواع مختلف حلوا آرد برنج
Iran (Islamic Republic of)
محدثه رستمی
۱۸:۲۰ ۰۱ شهريور ۱۳۹۷
خیلی عالی هست